Liga 1

FCSB, criticată după prestația cu CFR Cluj: „În prima repriză nu a avut nici o măcar jumătate de ocazie! Nu poate domina CFR sau Craiova în deplasare”

+24 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 December 2020

După ce FCSB a pierdut derby-ul finalului de ani, 0-2 cu CFR Cluj, Heltmuth Duckadam a analizat prestația echipei lui Toni Petrea și a criticat jocul roș-albaștrilor.

Fostul președinte de imagine al clubului roș-albastru este de părere că FCSB nu are forța necesară pentru a domina rivalele din lupta pentru titlu în deplasare. În plus, acesta a criticat și jocul prestat de unii dintre fotbaliștii lui Petrea.

„FCSB a avut meciuri foarte bune când a marcat multe goluri. Dar să nu uităm cu cine a jucat. Este nevoie de cel puțin încă un fundaș central și de un atacant cu talie pentru a echipa să fie periculoasă la fazele fixe. FCSB nu are forța necesară să domine în deplasare cu CFR sau Craiova!

Cu niște adversari valoroși, Moruțan nu a mai jucat la fel. Iar Octavian Popescu nu a mai reușit să dribleze.  În prima repriză, FCSB-ul nu a avut nici măcar o jumătate de ocazie, doar acel penalty neacordat. După pauză a intrat Coman și s-a activat și Man, iar echipa a jucat bine.

Apoi a venit greșeala de neînțeles a lui Olaru, asta se învață la grădiniță! Cum să dai o asemenea pasă, pe 40 de metri? S-a făcut 2-0 și s-a terminat meciul”, a spus Duckadam, potrivit digisport.ro.

VIDEO Narcis Răducan: „FCSB va zburda până în play-off”

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.