Liga 1

VIDEO EXCLUSIV » Ionel Dănciulescu, despre dezastrul de la Dinamo: „Nu văd nicio soluție. Situația e dramatică!” + „Am primit jumătate din banii pe care-i aveam de luat”

Ionel Dănciulescu, 44 de ani, fost oficial și mare jucător al lui Dinamo, a vorbit în această dimineață la GSP Live despre situația clubului din Ștefan cel Mare.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 decembrie 2020

Ionel Dănciulescu, 44 de ani, fost oficial și mare jucător al lui Dinamo, a vorbit în această dimineață la GSP Live despre situația clubului din Ștefan cel Mare.

„Tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme la Dinamo, minciunile conducerii, eforturile suporterilor, i-a unit mai mult pe jucători, iar rezultatele se văd. Sper ca echipa să câștige și etapa următoare, cu CFR, deși va fi greu. Îmi doresc ca Dinamo să ajungă tot mai sus în clasament. 

Dacă vor câștiga cât mai multe meciuri, poate se vor rezolva și lucrurile din punct de vedere financiar, cu toate că eu nu văd o soluție în acest moment. Situația e dramatică la Dinamo, trebuie s-o recunoaștem. Nimeni nu știe nimic. Fără un suport financiar nu știu ce poți realiza acolo”, a declarat Dănciulescu la GSP Live.

Am primit  jumătate din banii pe care-i aveam de luat de la Dinamo (n.r. - o sumă sub 5.000 de euro), cred că în momentul în care a intrat o tranșă din drepturile TV. N-aveam o sumă mare de încasat, deci nu cred că a fost o problemă pentru ei.
Ionel Dănciulescu, la GSP Live

>

Ionel Dănciulescu, parte a proiectului CS Dinamo

Dănciulescu se va implica în proiectul noii Academii a Clubului Sportiv Dinamo: „Va fi cu și despre copii, de la U6 la U12 în primă fază. Vom încerca să avem o altă abordare, să punem mare accent pe creșterea copilului, dezvoltarea lui, integrarea lui în societate. Nu vom pune pe primul plan rezultatele. Nu ne interesează asta. Sper să se materializeze proiectul. Bază avem, vom fi într-un parteneriat cu FC Dinamo, cu suporterii dinamoviști, cu DDB. Sunt niște lucruri interesante. Acum se negociază ca grupele de copii de la clubul din Liga 1 să treacă la CS. Deocamdată, nu s-a pus problema de înființare a unei echipe mari”.

 Ce înseamnă Ionel Dănciulescu pentru Dinamo:

  • 15 sezoane jucate
  • 3 titluri câștigate
  • 2 titluri de golgeter
  • 152 de goluri în 355 de meciuri de Liga 1
  • 5 goluri în Derby de România, în poarta Stelei
  • 16 goluri în Cupele Europene. Al 3-lea marcator all-time în Europa după Niculescu, 18 goluri, și Dudu Georgescu, 17 goluri
  • 41 de meciuri în Europa, este locul 2 all-time de prezențe în competițiile intercontinentale pentru Dinamo. Pe primul loc e Niculescu, cu 43 de jocuri

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.