Stranieri

Marius Șumudică dă prime, după Bașakșehir - Gaziantep 1-2: „Se subțiază contul”

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a dezvăluit că le va oferi prime jucătorilor săi, după succesul cu Bașakșehir, 2-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 decembrie 2020

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a dezvăluit că le va oferi prime jucătorilor săi, după succesul cu Bașakșehir, 2-1.

Legat de bucuria de la final, a fost un semn pe care l-am repetat. Le-am promis un bonus la victorie jucătorilor, despre asta e vorba. Se subțiază contul, dar profesional sunt fericit că am bătut campioana Turciei în deplasare. Am luat o echipă de la 0 și a ajuns singură echipă din Turcia care nu pierde de 10 etape și marchează în ultimele 19 partide. Pe teren propriu n-am pierdut de 340 de zile, deci de aproape un an”, a declarat Șumudică la ProX.

„E o mare prostie să ne gândim la cupele europene acum. Așa suntem noi. Când ai o serie bună, crezi că l-ai prins pe Dumnezeu de picioare și crezi că poți realiza orice. În momentul de față, obiectivul e să terminăm în primele 10. Din punct de vedere profesional, victoria cu Bașakșehir este ca atunci când am scos West Ham cu Astra Giurgiu și ne-am calificat în grupele Europa League”, a mai spus Marius Șumudică.

Show cu Marius Șumudică, după Bașakșehir - Gaziantep 1-2

Suspendat, Șumudică a privit victoria contra campioanei Turciei din tribune. Imediat după fluierul final al arbitrului Abdulkadir Bitigen, Șumi s-a descătușat în lojă .

În urma victoriei cu Istanbul BB, Gaziantep a urcat până pe locul 6, la egalitate de puncte (18) cu formațiile clasate pe 5 și 7, Goztepe, respectiv Kasimpașa, care au și un meci în plus disputat.

Marius Șumudică: „Am crezut că Maxim e un tip introvertit, dar ne-am înțeles imediat”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.