Liga Campionilor

Porumboiu vine cu un nou scenariu în scandalul de rasism care-l are în centru pe Colțescu: „El era total absent! Șovre a aruncat treaba asta pentru că e orgolios și s-a răzbunat”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 December 2020

Fostul arbitru Adrian Porumboiu a vorbit despre scandalul de rasism de la PSG – Istanbul Bașakșehir, în centrul căruia se află Sebastian Colțescu.

Fostul șef de la FC Vaslui crede că remarca rasistă nu-i aparține lui Sebastian Colțescu, ci asistentului Octavian Șovre, pe care Porumboiu l-a jignit.

„Foarte puțini știu că această brigdă, dar nu cu Sebastian Colțescu ca al patrulea oficial, a arbitrat meciul echipei din Turcia cu Manchester United și au fost niște dispute între banca de rezervă și Șovre. Au fost jigniri aduse de cei de pe bancă. El nu a uitat. Când primul de pe bancă a ridicat mâna, el și-a amintit și a încurcat borcanele. Se știe a cui armă este răzbunarea. S-a răzbunat!

Hațegan i-a acordat mereu încredere și Șovre l-a încurcat. Toată lumea știe că pe Colțescu l-au înjurat, dar el era acolo de parcă era picat. E total absent. Șovre a aruncat treaba asta pentru că e orgolios! L-a lăsat singur pe Colțescu în treaba asta. Trebuia să aibă caracter și să spună «Da, domnule. Eu i-am spus să-l dea afară». Hațegan nici nu a întrebat ce s-a întâmplat. 

Între Șovre și banca de rezerve a turcilor, la meciul de la Manchester, au existat multe dispute. Vă dați seama, dacă ai suportat și nu ai făcut nimic atunci, acum ți-ai adus aminte că trebuie să te răzbuni.  Șovre nu e rasist! E neam prost! Cum să te răzbuni? Ăla a fost alt meci. Țipa cu insistență la un meci în care trebuie să se comporte decent”, a spus Adrian Porumboiu la Pro X.

VIDEO Mourinho reacționează după scandalul provocat de Colțescu: „Doar asta poate face acum”

>

Citește mai multe știri legate de scandalul de la PSG - Bașakșehir: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.