Stranieri

Britanicii sar în apărarea lui Ianis: „Hagi are încă un rol mare de jucat. Rangers nu ar trebui să îl îndepărteze”

Ianis Hagi și Steven Gerrard

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 December 2020

Ianis Hagi (22 de ani) nu are cea mai bună perioadă a carierei sale, fiind mai mult lăsat pe banca la Rangers, însă presa britanică anunță că internaționalul român va rămâne la echipa antrenată de Steven Gerrard (40 de ani) și după perioada de transferuri din această iarnă. 

Chiar dacă zvonurile îl dau pe Ianis Hagi ca și plecat de la Rangers în această iarnă, deoarece nu ar mai face parte din planurile lui Steven Gerrard pentru viitor, jurnaliștii de la The Boot Room spun că românul va rămâne la echipa scoțiană: „Se chinuie să-și găsească locul de titular, dar Rangers nu ar trebui să îl îndepărteze pe Ianis, iar Hagi nu ar trebui să se agite în privința unui transfer.

Rangers este într-un loc cu adevărat minunat, având un avans de 13 puncte în Premiership și e în faza eliminatorie din Europa League. Acesta este un sezon grozav, iar Hagi are încă un rol mare de jucat, iar situația lui trebuie să fie revizuită la finalul sezonului”.

Ianis, lăsat pe bancă sub ochii lui Gică Hagi

Deși a marcat un gol în victoria de joi cu Lech Poznan, 2-0, când a jucat 77 de minute, Ianis a fost lăsat pe bancă de managerul Steven Gerrard la meciul cu Dundee, 2-1, chiar când Gică Hagi se afla în Scoția.

Rangers a continuat seria victoriilor și a stabilit scorul final chiar de la pauză. Tavernier a deschis scorul în minutul 26, dar Dundee a egalat după 6 minute, prin Smith. În minutul 44, James Tavernier i-a pasat decisiv lui Goldson, care a stabilit scorul final. După pauză, Gerrard nu a mizat deloc pe Ianis, preferând să-i introducă pe Itten, Zungu și Aribo. Acesta a fost al șaselea meci din acest sezon în care Hagi Jr. a rămas pe bancă pe toată durata partidei.

VIDEO. Vasile Maftei, despre Ianis Hagi: „Dacă nu-l chema Hagi, era un jucător mult mai bun!”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.