Liga 1

Așteaptă banii de la Gigi Becali: „Am câștigat în instanță, dar nu știu ce am câștigat. E SF ce se întâmplă în România”

Adi Popa (32 de ani) susține că a câștigat disputele juridice cu FCSB, dar încă nu a primit banii restanți.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 decembrie 2020

Adi Popa (32 de ani) susține că a câștigat disputele juridice cu FCSB, dar încă nu a primit banii restanți. 

  • CONTEXT: Adi Popa s-a judecat cu FCSB, după ce Gigi Becali a decis să îl bage pe fotbalist în șomaj tehnic odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus și pauza impusă fotbalului. Spune că are de primit 52.500 euro de la FCSB.

Adi Popa a semnat în această toamnă cu FC Voluntari, din postura de jucător liber de contract. „Motoreta” a recunoscut că ar fi preferat o aventură în afara țării, pe un salariu mai bun, dar ofertele au întârziat să apară, pe fondul pandemiei de coronavirus. Între timp, mijlocașul are de recuperat o sumă importantă de la FCSB

Adi Popa așteaptă banii de la FCSB

„Șomajul tehnic era de 22 de milioane (n.r. lei vechi). Ciudată această chestie cu șomajul, duce spre SF ce se întâmplă la noi, în România. Nu mi s-ar părea normal, chiar dacă ar fi legal, să ți se reducă salariul cu 90%. E incredibil. Am câștigat jumătate din bani în prima instanță, iar în a doua am câștigat restul. Dar sunt două luni de când nu am primit motivarea.

Am câștigat, dar nu știu ce am câștigat. Am câștigat restul banilor, dar clubul nu plătește până nu vine motivarea. Nu înțeleg cum se judecă. Am câștigat ceva, dar nu știu ce. Sunt reprezentat de AFAN, însă n-au ce să facă”, a declarat Adi Popa la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO. Adi Popa a recunoscut un posibil transfer la Rapid

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.