Liga 2

FOTO Noi imagini de la stadionul Rapid! Acoperișul este aproape finalizat

+6 Foto
Stadionul Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 December 2020

CNI a publicat noi imagini de la stadionul Rapid. Giuleștenii trebuie să mai aibă răbdare până în primăvara anului viitor pentru ca noua arena să fie gata complet.

În cartierul Giulești a răsărit și s-a conturat noul stadion „Rapid", fix pe locul vechiului „Valentin Stănescu". Mai mic și mai întârziat decât Ghencea, stadionul Rapidului va fi și el totuși gata pentru Euro 2021. 

CNI: „Acoperișul este gata în proporție de 98%”

Compania Națională de Investiții a publicat noi imagini de la stadionul „Rapid”, anunțând că acoperișul este gata în proporție de 98%: „Începem săptămâna cu noi imagini de la șantierul Stadionului Rapid. După cum se vede, structura metalică de rezistență a acoperișului este aproape finalizată (98%) și a început deja montajul învelitoarei.

Se execută lucrări la fațada exterioară, precum și pentru realizarea stratului suport destinat suprafeței de joc. Lucrările avansează și la interior unde se realizează compartimentări și se lucrează la instalațiile sanitare, electrice, ventilații etc.”.

Caracteristici Stadion Rapid

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

VIDEO. Cum se vede de sus stadionul Giulești

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.