Liga 1

Valeriu Iftime, despre Olimpiu Moruțan: „A ratat vreo 2-3 sezoane”

Olimpiu Moruțan și Dennis Man sunt printre oamenii de bază ai lui FCSB din acest sezon

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 decembrie 2020

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a vorbit din nou despre fostul lui jucător, Olimpiu Moruțan (21 de ani), mijlocașul lui FCSB.

„A ratat și Moruţan vreo 2-3 sezoane, abia acum devine titular, dacă îl face și număr 10, devine fotbalist mare. Fără Moruţan, FCSB simte absenţa lui. Craiova se distrează fără Cîmpanu, asta e problema”, a declarat Iftime pentru Prosport.

Comparație între George Cîmpanu și Olimpiu Moruțan

GSP a preluat greșit declarația dată de Iftime sursei citate, o eroare pentru care vă prezentăm scuze. Finanțatorul s-a referit la George Cîmpanu, fotbalistul Craiovei, când a spus că pierde nopțile, și nu la mijlocașul lui FCSB, cum inițial a apărut pe site-ul nostru: „E un copil senzațional fotbalistic, dar sunt chestiuni de acomodare și comportament. Mi-a spus cineva că sunt tot felul de jocuri virtuale care îl fură și pierde nişte nopți. E un copil, are 20 de ani. E un talent formidabil, e important să joace. E cam necopt, el trebuia să mai stea la mine. E foarte greu să îl împrumuți acum, că iar își schimbă matca”.

VIDEO. Valeriu Iftime: „L-am luat la mișto pe Moruțan”

>

În urmă cu o săptămână, Iftime a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru GSP.ro relația rece dintre el și Moruțan: „Acum nu mă mai bagă în seamă. A greșit că nu a terminat liceul. Și nu-l va mai termina niciodată! Nu va mai da BAC-ul. Crezi că mai învață el geografie și matematică? Niciodată! I-am zis să mai stea o jumătate de an la mine. Să dea BAC-ul și apoi poate pleca liniștit. N-a vrut! Am făcut puțin mișto de el și nu m-a mai băgat în seamă”.

7 pase decisivea reușit Moruțan pentru FCSB în acest sezon (3 goluri)

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.