Liga 1

Un fost antrenor de la FCSB a identificat marea problemă a „perlelor” Man, Tănase și Coman + Gigi Becali, sfătuit să transfere un jucător: „El lipsește!”

FCSB ocupă locul 2 în Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 decembrie 2020

Dorinel Munteanu (52 de ani), antrenor la FCSB în 2008, a identificat modul prin care Florinel Coman (22), Dennis Man (22) și Florin Tănase (25), vedetele roș-albaștrilor, ar putea fi transferați de echipe importante din Europa. 

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, așteaptă sume importante în schimbul „perlelor” sale. Totuși, acești bani nu vor veni - cel puțin nu din campionate puternice - decât atunci când cei trei vor juca consistent bine la echipa națională și în Cupele Europene, crede Dorinel Munteanu. 

Dorinel Munteanu, despre cei mai importanți jucători de la FCSB: „Labili psihic”

„Nu cred că Man, Coman și Tănase pot să tragă echipa în spate. Ei trebuie să fie foarte bine motivați, concentrați la fiecare joc. Dacă vor da randament minimum un an, atunci vom putea vorbi despre ei ca niște jucători care trag echipa în spate. Așa, îi văd labili psihic. După un meci bun au euforie foarte mare, iar după un meci slab nu își iau responsabilitatea pe umerii lor. 

La FCSB este nevoie de un jucător cu mare experiență, în jurul căruia acești jucători tineri să crească. Ei sunt talentați și prin randamentul lor pot să ducă echipa mai sus.

Nu cred că pot fi vânduți pe 15 milioane de euro - deși sunt talentați - pentru că nu au jocuri în Cupele Europene și la echipa națională, care să le confirme valoarea. Prețul unui jucător nu se bazează doar pe randamentul său din campionat, trebuie să joace în Cupele Europene și la națională. 

Dacă Man, Coman și Tănase vor fi oameni de bază ai echipei naționale, cu siguranță că se vor putea lua bani mulți pe ei. Până atunci, sunt numai vorbe. Oamenii care urmăresc jucătorii români fac asta pentru cel puțin 6 luni. Pentru ca o echipă dintr-un campionat puternic să dea pe ei 15 milioane de euro, trebuie ca ei să confirme mai mult de un meci sau două la echipa națională. Altfel, banii ăștia îi dau doar echipele arabe”, a declarat Dorinel Munteanu la PRO X.

12,7 milioane de eurovalorează Man, Tănase și Coman cumulat, potrivit Transfermarkt.com

VIDEO. Anamaria Prodan a anunțat când pleacă Dennis Man: „Prețul pleacă de la 12 milioane de euro”

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.