Liga 1

Principalul nume de pe lista lui Becali a primit liber la transfer: „Să dea Dumnezeu să fie de acord să meargă acolo”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 decembrie 2020

Andrei Chindriș, fundașul de 21 de ani al celor de la FC Botoșani, este principala țintă a lui Gigi Becali, iar acesta ar putea ajunge în iarnă la FCSB.

După ce l-a luat pe Risto Radunovic, Gigi Becali îl vrea și pe internaționalul de tineret, iar Valeriu Ifitime, finanțatorul moldovenilor, a spus că dacă va primi o ofertă convenabilă de la FCSB îl va lăsa să plece.

„Să dea Dumnezeu să aibă ofertă bună și să fie de acord să meargă acolo (n.r- la FCSB). Eu nu mai zic nimic. I-am spus, «Te rog, vino cu oferta pe masă și-ți dau drumul!». Este bulversat de toate aceste discuții legate de transfer, de aceea a și jucat și mai prost în ultima vreme.

Va pleca în iarna asta! Nu știu dacă la FCSB, dar vom ataca play-off-ul fără Andrei! I-am promis că atunci când va avea o ofertă convenabilă lui, chiar dacă nu va fi convenabilă clubului, îl las să plece”, a spus Iftime, potrivit digisport.ro.

5.500 de eurocâștigă lunar Chindriș la Botoșani. La București, el ar încasa dublu

2  stoperiare FCSB: Andrei Miron și Iulian Cristea

Chindriș s-a aflat la un moment dat aproape de un transfer la Mouscron, unde Iftime fusese de acord să-l cedeze în schimbul a 600.000, însă a picat și mutarea în Belgia.

Chindriș a ajuns la FC Botoșani de la U Cluj, după falimentul alb-negrilor

1.000.000 de euroeste cota lui Chindriș, potrivit transfermarkt

VIDEO. FCSB, un nou derby în Liga 1! Totul despre meciul cu Craiova

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.