Liga 1

EXCLUSIV D'ale carnavalului la Dinamo » Mărturia incredibilă a jucătorului care a dat clubul în judecată: „Nu vă vine să credeți! Mă judecam cu Badea, dar banii mi i-a plătit Negoiță”

Ionuț Negoiță a preluat mai multe datorii acumulate de Nicolae Badea

Articol de Remus Dinu  —  Wednesday, 16 December 2020

Iulian Tameș (42 de ani), fost jucător important la Dinamo la începutul anilor 2000, a vorbit la GSP Live despre problemele financiare cu care se confruntă „câinii” în această perioadă.

Fostul mijlocaș și-a adus aminte că a avut la rândul său întârzieri salariale în perioada în care evolua pentru Dinamo. Mai mult, în 2012, când a evoluat pentru ultima oară în „Ștefan Cel Mare”, clubul ar fi trebuit să-i plătească lui Tameș 80.000 de euro. 

Fotbalistul și-a recuperat după ani buni o parte din bani, doar după ce a dat clubul în judecată. Acesta a dezvăluit că datoria acumulată în epoca lui Nicolae Badea a fost plătită, până la urmă, de Ionuț Negoiță. 

>

„Aveam și la Dinamo două sau trei luni de întârzieri. Dacă mergeai bine și erai sus în clasament, erai bine remunerat. Dacă erai pe locul 4 , pe locul 5 sau un pic mai jos, începeau și neplățile, din păcate. Mai mult de trei luni nu am avut întârzieri la Dinamo”, a povestit Tameș, la GSP Live.

Iulian Tameș: „Mă judecam cu domnul Badea, dar banii trebuia să mi-i dea Negoiță”

„Da, am fost la TAS. Din păcate, a fost o perioadă foarte dificilă. Eu mă judecam cu domnul Badea, dar banii trebuia să mi-i dea Negoiță. A fost o încurcătură, nu vă vine să credeți. Poate o să supăr mulți dinamoviști, dar domnul Negoiță a fost foarte bine intenționat când a luat clubul. Din păcate, s-a lovit de foarte multe datorii. 

Chiar mi-a spus atunci avocatul dânsului că vin foarte mulți să-și revendice datorii mai vechi. Până la urmă, am primit banii de la domnul Negoiță. Nu în totalitate, am mai renunțat la o parte din bani. Putea să nu-mi dea banii fiindcă echipa intrase în insolvență, dar am vorbit ceva și s-a ținut de cuvânt”, a spus Iulian Tameș. 

Iulian Tameș, în ultima sa aventură la Dinamo

3 titluriși 5 Cupe ale României a strâns Tameș alături de Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.