Liga 1

CRAIOVA - FCSB. Oltenii sunt siguri înainte de derby-ul etapei: „Avem jucători mai buni ca Dennis Man”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 16 December 2020

CS Universitatea Craiova și FCSB se pregătesc de derby-ul de vineri seară, iar oltenii sunt încrezători înaintea meciului de pe „Ion Oblemenco”.

  • CS U Craiova și FCSB se vor înfrunta vineri, 18 decembrie, de la ora 20:30. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro;

Mirko Pigliacelli și antrenorul Corneliu Papură au susținut azi conferința de presă de dinaintea meciului și au prefațat duelul cu formația roș-albastră. Tehnicianul și-a avertizat jucătorii cu privire la forța ofensivă a elevilor lui Toni Petrea, în timp ce portarul italian a avut o declarație tare la adresa lui Dennis Man.

„E un meci special, între echipa de primul loc și a doua clasată. Dar până la final va fi o bătălie  între Craiova, FCSB și CFR pentru titlu. Noi trecem printr-o perioadă foarte bună și vrem 6 puncte din cele două meciuri.

Dennis Man este un jucător foarte bun! FCSB are atacanți periculoși, dar noi avem jucători la fel de buni sau chiar mult mai buni.

Obiectivul este primul loc la finalul campionatului, dar nu ar fi rău nici dacă suntem primii și după aceste două meciuri rămase. E important pentru moral. Cine nu rezistă la presiune nu are ce căuta la Craiova! Noi trebuie să câștigăm titlul”, a spus Pigliacelli la conferința de presă.

FCSB are jucători foarte buni de atac și are foarte multe goluri marcate. E o echipă ofensivă, nu numai Man este un jucător periculos. Trebuie să ne luăm măsurile de siguranță pe fază de apărare şi sper să arătăm că suntem o echipă puternică
- Corneliu Papură, antrenor Craiova

VIDEO. FCSB, un nou derby în Liga 1! Totul despre meciul cu Craiova

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.