Liga Campionilor

Demba Ba a început o nouă răfuială: „Doar el nu a fost alături de noi! Vreau să clarific ceva”

Demba Ba (35 de ani), atacantul lui Bașakșehir, a dezvăluit că Thomas Tuchel (47), antrenorul lui PSG, a dat vina pe formația din Turcia pentru incidentul petrecut în Liga Campionilor în urmă cu două săptămâni.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 decembrie 2020

Demba Ba (35 de ani), atacantul lui Bașakșehir, a dezvăluit că Thomas Tuchel (47), antrenorul lui PSG, a dat vina pe formația din Turcia pentru incidentul petrecut în Liga Campionilor în urmă cu o săptămână.

Demba Ba: „Tuchel ne-a considerat pe noi vinovați”

„Cei de la PSG ar fi putut să rămână pe teren și să spună că ei vor să joace. Dar au fost alături de noi. Cu o singură excepție, antrenorul lor (n.r. - Tuchel). Aș dori să fie în fața unei camere și să explice modul în care ne-a tratat. Eu nu o să accept niciodată așa ceva. Dată viitoare când ne vom vedea, voi dori să clarificăm situația. 

Tuchel s-a certat cu unul sau doi jucători din echipa noastră, considerându-ne pe noi vinovați pentru ce s-a întâmplat. Nu vreau să discut mai mult în public, dar vreau să am o conversație cu el în viitor”, a declarat Demba Ba pentru postul TV din Turcia, TRT World.

Demba Ba, confruntare cu Sebastian Colțescu în PSG - Bașakșehir

Demba Ba a purtat o discuție cu Sebastian Colțescu imediat după incidentul cu Pierre Webo în care încerca să îi explice arbitrului unde a greșit: „De ce nu spui «acest tip alb», când vorbești despre el (n.r. - arată spre un coleg), spui doar acest tip? Ascultă-mă! De ce atunci când vorbești despre un tip negru trebuie să spui «acest tip negru»?!”.

VIDEO. Jose Mourinho reacționează după scandalul provocat de Sebastian Colțescu

>

Citește mai multe știri despre scandalul de rasism cu Sebastian Colțescu:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.