Liga 1

Dinamo, ce-ai ales?! „Împrumutatul” din Liga 1 are mai multe goluri decât atacanții „câinilor”!

Cu golul din partida cu FC Voluntari, Daniel Popa (25 de ani), atacantul Chindiei, a ajuns la 3 reușite în actuala stagiune de Liga 1, depășindu-i astfel pe cei care ar fi trebuit să-l facă uitat la Dinamo.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 decembrie 2020

Cu golul din partida cu FC Voluntari, Daniel Popa (25 de ani), atacantul Chindiei, a ajuns la 3 reușite în actuala stagiune de Liga 1 în tricoul târgoviștenilor, depășindu-i astfel pe cei care ar fi trebuit să-l facă uitat la Dinamo.

După venirea lui Cosmin Contra la Dinamo, în luna august, Popa a fost trecut imediat pe „linie moartă” de „câini”. Practic, Contra i-a acordat o singură șansă, chiar într-un meci contra Chindiei, pierdut de alb-roșii, 0-1. 

Apoi, a început campania masivă de transferuri. Printre jucătorii noi veniți în „Groapă” s-au regăsit și două vârfuri, Magaye Gueye și Adam Nemec. Aceștia au marcat fiecare câte două goluri, adică mai puțin decât a reușit „împrumutatul” Daniel Popa la Chindia.

Daniel Popa, peste Adam Nemec și Gueye

Popa a mai evoluat pentru Chindia între 2014 și 2016. În vara lui 2016, dinamoviștii îl transferau în schimbul a 30.000 euro. În acest sezon, a bifat 3 goluri în 11 confruntări pentru dâmbovițeni în Liga 1.

250.000 de euroeste cota de piață a lui Popa, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.