Campionate

FOTO Fotbal cu masca pe față în Liga Campionilor! Jucătorul care a șocat: „Este singurul care poartă, ciudat!”

+2 Foto
Jerry Bengtson (alb), în CD Olimpia - Montreal Impact // foto: Twitter @ CDOlimpia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 decembrie 2020

Jerry Bengtson (33 de ani), atacantul clubului CD Olimpia din Honduras, a șocat lumea fotbalului după ce a jucat cu o mască pe față în meciul cu Montreal Impact (0-1) din Liga Campionilor CONCACAF.

Fotbalistul hondurian a jucat timp de 76 de minute cu canadienii de la Montreal Impact, iar pe parcursul acestora a purtat o mască neagră. Acesta recurge la mască și în meciurile de campionat, de teama de a nu se infecta cu virusul SARS-CoV-2, informează Diario Record.

Jerry Bengtson, cu masca pe față în CD Olimpia - Montreal Impact

Cu Bengtson titular, CD Olimpia a cedat în fața lui Montreal Impact, 0-1, însă a reușit să se califice în semifinalele Ligii Campionilor CONCACAF, după ce în tur câștigase cu 2-1. Golul din retur a fost reușit de Sejdic, în minutul 57. În minutul 76, Bengtson, care a purtat banderola de căpitan, i-a lăsat locul în teren lui Eddie Hernandez.

Faptul că Bengtson evoluează cu masca pe față nu pare să îi afecteze performanțele acestuia. De altfel, acest lucru a fost confirmat și de antrenorul său, Pedro Troglio.

Este ciudat din moment ce este singurul jucător din echipă și din campionat care joacă purtând mască. Nu îl deranjează însă, continuă să marcheze goluri”, a spus acesta, potrivit Sport Bible.

+2 Foto
foto: twitter @CDOlimpia

În semifinalele Ligii Campionilor, CD Olimpia va da piept cu Tigres, din Mexic. Potrivit statisticianului Mister Chip, CD Olimpia este primul club hondurian care ajunge în semifinalele Ligii Campionilor după 20 de ani!

275.000 euroeste cota de piață a lui Jerry Bengtson, potrivit Transfermarkt.com

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.