Liga 1

FOTO Prima schiță a viitorului stadion Dinamo » Ce spun ministrul Vela și președintele CS Dinamo: „Proiectul se desfășoară cu o viteză alarmantă”

+11 Foto
Marcel Vela

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  Thursday, 17 December 2020

CS Dinamo a susținut azi o conferință de presă, la care au participat Ionel Dănciulescu și Marcel Vela, ministrul de Interne, pentru a prezenta noua Academie a clubului alb-roșu.

La eveniment, Marcel Vela și Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, au vorbit și despre un subiect sensibil pentru fani: noul stadion al lui Dinamo. Cei doi au dat asigurări că formația alb-roșie va avea o nouă arenă și a fost prezentată o primă schiță a stadionului, care va fi construit în locul velodromului.

FOTO. Cele mai tari imagini de la conferința lui CS Dinamo

„Am intensificat demersurile pentru finalizarea acestui proiect. Avem această schiță pe care am primit-o de la CNI. S-a alipit terenul din zona Velodromului. Bucata de teren aferentă dezmembrării o vom înainta către CNI.

Soluția finală este adaptarea stadionului pe bucata de teren înaintată, iar atunci ne vor ieși cu exactitate cotațiile, forma și toate aspectele. Proiectul se desfășoară cu o viteză alarmantă. Facem toate demersurile și stadionul va fi realizat”, a spus Ionuț Popa, președintele CS Dinamo

Stadionul nou e dedicat echipei de seniori, care are o altă componentă juridică, o altă structură. Nu ține de MAI. Actualul stadion va fi folosit de celelalte echipe și de această Academie
- Marcel Vela, ministrul de Interne 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.