Liga 1

Sepsi - UTA 3-0. Laszlo Balint, după încă o înfrângere umilitoare: „Ăștia suntem! Ai mei s-au plimbat pe teren” + ce a spus Leo Grozavu

+45 Foto
Sepsi a învins-o pe UTA, scor 3-0, în runda cu numărul 14 din Liga 1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 17 December 2020

Sepsi a învins-o pe UTA, scor 3-0, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Laszlo Balint, tehnicianul arădenilor, a tras concluziile la finalul partidei de la Sfântu Gheorghe.

„N-aș spune că e o seară tristă. E un meci din care trebuie să învățăm. Pentru mine e un mare semn de întrebare, pentru că exemplul de atitudine în prima repriză a fost dat de un copil, Isac. Trebuie să rezolvăm repede această problemă.

Am ratat 3 ocazii singur cu portarul, adversarul a dat 3 goluri. Nu se poate ca la primul gol să ne invităm reciproc. Asta este, ăștia suntem în acest moment. Ne-a lipsit entuziasmul. N-am văzut pasiune în ochii jucătorilor, s-au plimbat pe teren. Nu pot accepta așa ceva!

Vreau să-mi cer iertare pentru că am susținut mereu că echipa va arăta suflet, dorință. Din această cauza îmi cer iertare în fața suporterilor UTA-ei. Ar trebui ca jucătorii să vina la ușa biroului meu și să-mi spună că nu merită să poarte acest tricou”, a declarat Balint.

3 înfrângeri la rândare UTA în Liga 1

0-3a fost scorul înregistrat de UTA și în ultima deplasare din Liga 1, la FCSB

Sepsi - UTA 3-0. Leo Grozavu, la flash-interviu

„E o victorie meritată. Băieții au muncit foarte mult. Am întâlnit o echipă care-și vinde scump pielea în deplasare. Am marcat rapid, iar repriza a doua a fost mai facilă. Niciodată nu ne mulțumim cu 1-0. Încercăm să jucăm în continuare pe atac, totul e posibil cu efort, voință și determinare. 

Vom trage linie după ultimul meci, vom vedea ce putem face în retur ca să rămânem în play-off. În primăvară va fi foarte diferit de ceea ce se întâmplă acum. Să sperăm că ne va lăsa în pace și acest coronavirus”
- Leo Grozavu, antrenor Sepsi

4este poziția ocupată de Sepsi în Liga 1. Covăsnenii nu au mai pierdut de 5 meciuri în campionat

FOTO. Imagini spectaculoase din partida Sepsi - UTA 3-0

Clasament Liga 1

VIDEO. Golofca, la un pas de retragere: „Cum să mai stau pe banii părinților la 25 de ani?!”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.