Liga 1

Dinamo - CFR Cluj 0-2. Ionel Gane le dă speranțe fanilor din DDB! Ar putea rămâne la echipă: „Am discutat cu ei” + Cine va lipsi în meciul cu Clinceni

+49 Foto
Dinamo a pierdut partida cu CFR Cluj, scor 0-2. Antrenorul Ionel Gane (49 de ani) le dă o veste bună fanilor și spune că ia în calcul să rămână la echipă și după pauza din iarnă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 17 December 2020

Dinamo a pierdut partida cu CFR Cluj, scor 0-2. Antrenorul Ionel Gane (49 de ani) le dă o veste bună fanilor și spune că ia în calcul să rămână la echipă și după pauza din iarnă. 

Fanii-finanțatori din DDB vor vira în contul clubului suma de 1.000.000 de lei. Încearcă să aducă corabia pe linia de plutire și speră ca jucătorii să renunțe la o parte din pretențiile financiare. Ionel Gane a confirmat acest lucru. 

Dinamo - CFR Cluj 0-2. Ionel Gane ar putea rămâne în Ștefan cel Mare

„Știu că au avut discuții cu jucătorii. Mi-au transmis și ei, dar și avocații lor. Încearcă să găsească soluții, un echilibru, în care și jucătorii să renunțe la ceva. Nu știu dacă s-a ajuns la un acord. Au venit meciurile rapid. Urmează o vacanță, nu știu cum se vor rezolva aceste lucruri. 

Șefii spanioli nu au mai spus nimic, nu mai știu nimic de ei. Eu am avut o discuție cu reprezentanții DDB. Vor să rămân în continuare la echipă. Să vedem și perspectivele, stabilitatea echipei, cum se va prezenta lotul. Vom vedea după meciul cu Clinceni. Știam că va veni Dario Bonetti. Mi-au spus asta suporterii. A venit la Săftica, l-am cunoscut, am vorbit 10 minute. Vine consilier pe partea sportivă, vine să ajute mai mult pe plan administrativ. Nu s-a pus problema de partea tehnică, de lotul de jucători sau de ce urmează”, a declarat Ionel Gane, la Look Sport. 

Dinamo, probleme de efectiv pentru meciul cu Clinceni

Ionel Gane spune că Aleix Garcia și Ante Puljic au suferit accidentări serioase astăzi și că au șanse mici să joace contra Academicii Clinceni. Va lipsi și fundașul central Florin Bejan, eliminat astăzi pentru două cartonașe galbene. 

FOTO. Cele mai tari imagini din partida Dinamo - CFR Cluj

+49 Foto
FOTO: Raed Krishan

VIDEO. Dorin Șerdean a criticat fanii, la finalul eșecului cu CFR Cluj

>

Citește mai multe știri despre partida Dinamo - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.