Liga 1

Note GSP după Dinamo - CFR Cluj 0-2 » Centrul defensivei, marea problemă a „câinilor”! Cine a fost cel mai bun de pe teren

+49 Foto
Duelul extremelor - Gabriel Debeljuh, cu cea mai mare notă, 8, vs. Florin Bejan, nota 3 // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 December 2020

CFR Cluj a plecat victorioasă din „Ștefan cel Mare”, după ce a câștigat cu 2-0 meciul cu Dinamo, și s-a apropiat la un singur punct de liderul CS U Craiova.

Golurile campioanei au venit în prima parte. Primul care a punctat a fost Debeljuh, ajutat de o alunecare și ulterior de o deviere nefericită a lui Ricardo Grigore, în timp ce la al doilea gol a comis-o Puljic, care l-a doborât în propriul careu pe Debeljuh. Păun a executat fără probleme lovitura de la punctul cu var și a stabilit astfel scorul final.

Dinamo - CFR Cluj 0-2 » Note GSP

Dinamo a dat semne de viață în a doua parte, dar nu suficient pentru a reintra în joc. Nemec a avut un meci foarte slab, însă zona în care Dinamo a fost cu adevărat dezastruoasă a fost centrul apărării. Acolo, titularii Puljic și R. Grigore au fost notați cu 3, respectiv 4! Nici Bejan, care l-a înlocuit pe croat la pauză, nu a jucat mai bine. Acesta a primit nota 3 în Gazeta Sporturilor de astăzi, fiind eliminat în minutul 90+3.

6este cea mai mare notă primită de Dinamo - aceasta le-a revenit lui Fabbrini și Paul Anton

De cealaltă parte, Debeljuh, care a ieșit în evidență cu un gol și un penalty obținut, a primit nota 8. Camora, Păun și Burcă au impresionat la rândul lor, nota primită de aceștia fiind 7, în timp ce la capitolul dezamăgiri intră Carnat, Itu și Soares. Primul a fost notat cu 4, ceilalți doi cu 5.

7a primit antrenorul Edi Iordănescu. Ionel Gane, omologul său de pe banca gazdelor stă mai rău, 5

VIDEO. Dorin Șerdean atacă fanii: „Cortacero a fost făcut în toate felurile! O să vă spun ce am găsit la Dinamo, mi-e rușine!”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.