Liga 1

EXCLUSIV Dinamo, decimată înaintea ultimului meci al anului! Starea lui Aleix Garcia și Ante Puljic + Vestea importantă primită de jucători: intră un salariu!

Dinamo a pierdut ultimul meci, 0-2 cu CFR Cluj

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 18 decembrie 2020

Dinamo a avut o partidă de coșmar împotriva lui CFR Cluj. A pierdut în fața campioanei, scor 0-2, și a pierdut 4 jucători: 2 accidentați, iar doi suspendați.

  • Academica Clinceni - Dinamo este programat duminică, 20 decembrie, la ora 21:00.

Aleix Garcia și Ante Puljic au ieșit pe parcursul meciului, acuzând probleme medicale. Potrivit informațiilor GSP, mijlocașul spaniol a suferit o entorsă la gleznă și iese din calcule pentru meciul cu Academica Clinceni, ultimul al „câinilor” din acest an. Ante Puljic, în schimb, are o contuzie pe genunchi și șansele ca el să fie recuperat în timp pentru meciul cu ilfovenii sunt mari.

De la meciul cu echipa lui Ilie Poenaru vor lipsi și Florin Bejan și Alexandru Răuță, ambii suspendați. Bejan a primit cartonașul roșu, iar Răuță cartonașul galben, însă a ajuns la a patra avertizare în acest sezon, astfel că va lipsi o etapă.

Pe de altă parte, antrenorul „Jerry” Gane s-ar putea baza pe mijlocașul polonez Janusz Gol. Acesta a revenit la antrenamentele de grup după ce a suferit o accidentare și are șanse mari de a juca duminică.

Jucătorii lui Dinamo vor primi un salariu!

O veste bună pentru „câini” este faptul că la începutul săptămânii viitoare vor primi unul dintre salariile restante. Acest lucru este posibil după ce fanii-acționari din DDB au decis să vireze 1.000.000 de lei în conturile clubului. Investiția, echivalentul a 205.000 euro, va fi garantată cu banii din următoarea tranșă de drepturi TV.

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.