Liga 1

Planul pentru noul stadion de la Dinamo, criticat vehement: „E inadmisibil! Unde ați mai văzut așa ceva?”

+11 Foto
Stadionul Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 December 2020

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, se arată nemulțumit de planul anunțat de MAI și CS Dinamo cu privire la noul stadion care se va construi în „Ștefan cel Mare”.

„Procurorul” nu este de acord cu soluția actuală, care prevedere dărâmarea velodromului din complex și spune că stadionul trebuie construit pe locul actualei arene a „câinilor”.

„Am avut și eu discuții cu Marcel Vela. Mă surprinde că un ministru de Interne, care are niște direcții, a putut să primească asemenea escroci pe teresa Ministerului de Interne. Bine, el credea că se poate face ceva pentru Dinamo...

În privința stadionului, intențiile lui cred că sunt bune. Eu nu concep... Dați-mi voie să sufer în continuare... Este inadmisibil și unic în istorie să construiești un stadion, așa cum s-a prezenta macheta, distrugând un velodrom! Nu mai era folosit, dar e unicul din România și putea fi recondiționat. Și distrugi și două terenuri pe care s-au crescut cele mai mari glorii ale lui Dinamo.

Poți să construiești pe vechiul amplasament și să faci un stadion ca lumea! Așa cum a vrut eu să fac în 1996. Este inadmisibil, după părerea mea! Unde mai există un loc în lumea unde să fie două stadioane la 80 de metri? Ca să construiești unde e velodromul trebuie să distrugi și stadionul «Piți Varga», unde au crescut atâtea generații de copii, și stadionul Victoria, care era folosit în ultimul timp la rugby. Noi suntem sănătoși la cap?!”, a declarat Cornel Dinu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

VIDEO Ce spune Ionel Dănciulescu despre noua Academie a Clubului Sportiv Dinamo

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.