Liga 1

Tensiuni la Craiova! Conflict înaintea derby-ului cu FCSB: Papură l-a exclus din lot

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 decembrie 2020

CS Universitatea Craiova a venit la meciul cu FCSB fără mijlocașul Alexandru Mateiu (31 de ani), unul dintre cei mai experimentați jucători ai oltenilor.

Corneliu Papură, antrenorul oltenilor a mizat Ovidiu Bic (26 de ani), alături de Nistor și Cicâldău, iar Mateiu nu s-a regăsit nici pe banca de rezerve. Se pare că acesta ar fi avut o discuție mai aprinsă cu tehnicianul Craiovei și ar fi fost exclus din lot, potrivit Fanatik.

Mateiu a bifat doar 5 meciuri în Liga 1 în acest sezon și se pare că nu ar fi fost mulțumit deloc de decizia lui Papură, care a mizat pe Bic în derby-ul cu FCSB. Acesta ar fi avut o discuție cu staff-ul, la finalul căreia Papură a decis să-l excludă din lot.

750.000 de euroeste cota lui Mateiu, potrivit transfermarkt

Mateiu a venit în vara lui 2014 la Craiova și mai are contract până în 2022. În acest sezon de Liga 1 a început două partide ca titular, cu Sepsi în prima etapă, când a bifat 63 de minute, și cu Astra în etapa a treia, când a jucat 81 de minute. În rest, mijlocașul a mai jucat 8 minute cu FC Argeș (etapa 5), 7 minute cu Poli Iași (etapa 6) și 33 de minute cu Gaz Metan (etapa 12).

VIDEO Un nou meci tare pentru Universitatea Craiova! Totul despre derby-ul cu CFR Cluj

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.