Altele

VIDEO Andrei Stoica, lovit violent cu capul în gură în meciul pentru centura mondială! Românul a pierdut lupta pentru titlu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 decembrie 2020

Andrei Stoica (33 de ani) a fost învins la puncte de ucraineanul Roman Kryklia, într-un meci pentru titlul mondial în MMA, în promoția ONE Championship.

Challenger-ul obligatoriu la centura mondială ONE FC, care venea după meciul câștigat cu Pavel Voronin, a avut mari probleme în main event-ul galeI ONE: Collision Course, din Singapore.

Roman Kryklia (29 de ani) a dominat lupta în fiecare rundă, iar Andrei Stoica a rezistat cu greu loviturilor violente trimise de uriașul ucrainean.

VIDEO Andrei Stoica, lovit cu capul de Roman Kryklia

În finalul rundei a 5-a, ultima, Andrei Stoica a primit mai multe lovituri ilegale din partea adversarului său. Cu 50 de secunde înainte de final, într-un clinch, Kryklia l-a lovit cu capul în gură pe român, iar acesta s-a resimțit. Ulterior, până să intervină arbitrul, acesta a trimis două lovituri violente, una cu genunchiul și una cu directa de dreapta, care și-au atins ținta, capul lui Stoica.

Andrei Stoica a avut nevoie de câteva momente pentru a-și reveni și a preferat să continue lupta, iar în ultimele secunde Kryklia s-a năpustit asupra lui și a câștigat categoric meciul, păstrându-și centura.

VIDEO Benny Adegbuyi, gata să-l doboare pe Badr Hari: „Îl fac KO în runda a doua!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.