Liga 1

CRAIOVA - FCSB 0-2. Toni Petrea, temperat după succesul din derby: „Nu e o victorie decisivă!” + „Doar așa devenim o forță”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 decembrie 2020

Toni Petrea, antrenorul de la FCSB, a comentat victoria clară cu Craiova, 2-0, și a vorbit despre lupta pentru titlu și duelul pentru primul loc din Liga 1.

„Am întâmpinat o rezistență foarte bună din partea lor în prima repriză, Am avut ceva probleme. După pauză ne-am organizat mai bine. Am marcat două goluri și cred că puteam înscrie mai multe. Dar cea mai importantă este victoria. Acum sperăm să ne recuperăm pentru meciul următor.

Faptul că marcăm multe goluri e îmbucurător! E plăcut să fim pe primul loc, dar campionatul e lung. Se pot întâmpla răsturnări de situații. Trebuie să o luăm pas cu pas. E o victorie importantă, dar nu decisivă. Ne bucurăm și urmează să ne pregătim de meciurile următoare. Jucătorii au valoare, dar trebuie să formăm un grup unit pentru a câștiga trofee. Încerc să le transmit jucătorilor încrederea că putem fi campioni. La capitolul acesta trebuie să lucrăm pentru a deveni o forță”, a spus Tonie Petrea la Look Sport+.

Eram obișnuiți să jucăm pe Arena Națională, dar asta e situația. Am găsit această soluție, lângă București. La Mogoșoaia e un teren bun 
– Toni Petrea, despre FCSB - Sepsi

VIDEO GSP LIVE: Toate reacțiile după Craiova - FCSB

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.