Liga 1

CRAIOVA - FCSB 0-2. Concluziile lui Ilie Dumitrescu după derby: „A fost scenariu perfect pentru FCSB” » Ce jucători a lăudat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 decembrie 2020

Ilie Dumitrescu a analizat meciul CS Universitatea Craiova - FCSB, 0-2, și a lăudat jocul prestat de formația roș-albastră, criticând evoluția oltenilor.

Fostul internațional a lăudat prestația avută de Dennis Man și Florinel Coman, dar și jocul lui Florin Tănase, folosit ca atacant central în această seară de antrenorul Toni Petrea.

„A fost scenariu perfect pentru FCSB! Este o echipă lucrată pe faza de construcție, o echipă reactivă! FCSB s-a simțit foarte confortabil la Craiova pentru că jucătorii au avut spațiu și timp de gândire.Man a avut o seară fantastică! Moruțan și Coman, dacă le dai libertate și nu faci presing, au timp să gândească și să paseze către cel care cere mingea. Azi m-a impresionat jocul între linii și inteligența lui Florin Tănase. 

El a stat foarte bine între fundașii centrali, i-a ținut pe loc, iar Man și Coman au plecat din lateral și au intrat în centru. Tănase a avut o poziționare extrem de inteligentă. La primul gol se vede inteligența lui în joc.

De partea cealaltă, Craiova a fost o echipă care are mari deficiențe pe partea defensivă. Craiova încearcă să facă un presing, dar nu e unul agresiv și organizat. Nu e un presing în haită, lucrat”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO GSP LIVE: Toate reacțiile după Craiova - FCSB

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.