Liga 1

Mihai Stoica nu s-a abținut! Ironii după Craiova - FCSB 0-2: „Recital, dar împotriva cui?” » Nou atac la Istvan Kovacs + l-a ironizat pe Cârțu

Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 decembrie 2020

CRAIOVA - FCSB 0-2. Mihai Stoica (55 de ani), managerul general al roș-albaștrilor, a venit cu propriile-i concluzii după victoria-șampanie reușită de roș-albaștri pe „Ion Oblemenco”, scor 2-0

Oficialul roș-albaștrilor a recunoscut că încă e afectat de înfrângerea cu CFR Cluj de duminica trecută, scor 0-2, dar n-a uitat să lanseze un atac la adresa lui Istvan Kovacs, arbitrul care a dezavantajat-o pe FCSB în „Gruia”. Referindu-se la partida de aseară, MM spune că aștepta o prestație mai solidă în prima repriză, satirizându-l totodată pe Sorin Cârțu, președintele Craiovei. 

MM Stoica, după Craiova - FCSB 0-2: „Recital, dar împotriva cui”

„Mie încă mi-e greu să mă bucur, nu s-a cicatrizat rana de la Cluj. În plus, prima repriză n-a fost ceea ce am dorit. Paradele lui Andrei Vlad ne-au ținut în meci, iar golul a venit când trebuia, în urma unei super acțiuni colective, cu assist genial Coman și execuție de mare jucător Man, care a sesizat că Mirko lăsase ușa deschisă. Cred că un X pauză era corect.

După pauză, a fost exact ceea ce ne-am dorit. Recital, dar împotriva cui? Victoria zdrobitoare - după aspectul jocului - de la Craiova este pansament, nu și panaceu. Poate asta s-ar fi întâmplat și la Cluj, dar acolo a fost Kovacs. Tot el a fost și la Tg Mureș, Giurgiu etc. Ar merge un tiktok, dar mă abțin.

P.S. Replică lui Cârțu, care a spus că am jucat amicale, nu-i dau. I-au dat băieții. Doar două”, a scris MM Stoica pe Facebook. 

VIDEO CSU Craiova - FCSB 0-2 // Tiberiu Lung: „La cum a arătat în seara asta, Craiova nu are cum să ia titlul”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.