Liga 1

EXCLUSIV Planul secret pus la cale de Ionuț Negoiță: „El n-a vrut stadion, ci doar să dea cel mai mare tun imobiliar!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 decembrie 2020

Fostul mijlocaș al celor de la Rapid și Dinamo, Dănuț Lupu a participat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și-a făcut declarații extrem de interesante despre formația din Ștefan cel Mare și implicarea lui Ionuț Negoiță la cârma formației.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Dane, tu ai fost angajatul lui Dinamo.
- Am fost la scouting în perioada cu Ando, cu Contra și cu Mutu. Am fost doi ani de zile, dar nu mai sunt.

>

- Te-a dat afară Negoiță.
- Nu-l interesa pe el. Pe toți de la scouting ne-a dat afară Bălănescu! Bălănescu nu suportă foștii fotbaliști. El ne-a dat afară pe toți! Eu nu mă duceam pentru salariu la Dinamo, mă duceam pentru că-mi plăcea. 15 milioane vi se pare un salariu mare dat de Dinamo? Nici benzina nu mi-o scoteam.

- Dar tu din ce trăiești acum? Că pensie bănuiesc că n-ai.
- Nu există fotbalist cu pensie! Eu am două firme. Mă chinui cu ele. O firmă se ocupă de băuturi și una de minerit. Trebuie să ne descurcăm, să facem ce putem.

- Dar Negoiță de ce s-a băgat în afacerea asta cu Dinamo?
- Negoiță este omul care a luat o echipă de fotbal și doar a încercat să facă o afacere cu stadionul din Ștefan cel Mare. Nimic altceva!

- Adică? La ce te referi?
- Când a preluat Dinamo, a spus că va face un stadion nou și va muta echipa. N-a făcut nici stadionul pentru că n-a putut să ia baza din Ștefan cel Mare. Dacă o lua, făcea și stadionul. Dar el nu făcea niciodată stadion acolo! Dădea cel mai mare tun imobiliar.

- Zici că ridica blocuri pe stadion?
- E părerea mea că el făcea blocuri acolo, da! De ce ai luat o echipă dacă nu poți s-o susții? El n-a ținut Dinamo! Juma de Săftica a trecut-o pe numele lui tăticu', e și pe plus cu vreo 4-5 milioane de euro. Plus banii pe care trebuie să-i primească de la spanioli.

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.