Liga 1

EXCLUSIV Gabriela Firea reacționează, după apariția problemelor de la Arena Națională: „E responsabilitatea lor să ia măsurile necesare”

Gabriela Firea a comentat problemele apărute la acoperișul de pe Arena Națională. Sursă foto: Raed Krishan

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea  —  sâmbătă, 19 decembrie 2020

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, a răspuns solicitării Gazetei Sporturilor și susține că nu era nevoie de mentenanță din moment ce există garanție la acoperișul Arenei Naționale, care prezintă risc de prăbușire!

  • CONTEXT: Arena Națională se pregătește de Euro 2020, dar a fost închisă din cauza faptului că acoperișul prezintă risc de prăbușire. Nicușor Dan a refuzat să răspundă ieri telefoanelor GSP, dar, printr-un comunicat, anunță că a sesizat Corpul de Control și că fostul primar n-a realizat un contract de întreținere pentru acoperiș. Detalii pe larg, AICI!

Gazeta Sporturilor a sunat-o pe Gabriela Firea pentru a-i cere un punct de vedere. N-a răspuns, însă ziarul i-a trimis și un sms. Firea a replicat cu un mesaj în care și-a exprimat punctul de vedere:

Gabriela Firea, despre problemele de la Arena Națională: „Nu era nevoie de contract de mentenanță”

„Arena Naționala este o construcție relativ nouă, contractul și obiectivul având o perioadă de garanție, în care orice problemă apărută trebuia rezolvată de către constructor. Ca urmare, fiind în perioada de garanție, nu era nevoie de contract de mentenanță. 

Pe tot parcursul mandatului meu ne-am confruntat cu probleme tehnice, cum de altfel ați scris inclusiv dumneavoastră, care au fost rezolvate în baza acestei garanții. În cursul acestui an, Direcția Investiții a PMB a inițiat o procedură de achiziție publică pentru un contract de mentenanță, care să intre în vigoare la expirarea garanției. La procedură s-a prezentat o singură ofertă, care însă a fost declarată neconformă. 

După câte știu, în prezent, specialiștii care au montat cubul video lucrează deja pentru a soluționa problema. Acum este responsabilitatea noii conduceri a PMB să ia măsurile necesare pentru asigurarea funcționării normale a Arenei Naționale”, a scris Gabriela Firea, în mesajul trimis Gazetei Sporturilor.  

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea partidei FCSB - Sepsi

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.