Handbal

Vâlcea rămâne fără profa de mate! Ann Grete Norgaard și-a reziliat contractul

Ann Grete Norgaard a câștigat Liga Campionilor pe când juca la Viborg FOTO SCM Rm. Vâlcea

Articol de Marian Ursescu  —  sâmbătă, 19 decembrie 2020

Extrema stânga daneză se întoarce acasă pentru a fi alături de familie. Am fost foarte fericită să joc și să trăiesc la Rm. Vâlcea!”, spune Norgaard

Ann Grete Nørgaard și-a reziliat contractul cu SCM Rm. Vâlcea , dorind să se întoarcă acasă, în Danemarca, alături de familie. Vâlcea are, se pare, probleme financiare pentru că nu s-a votat, în Consiliul Local, o rectificare a bugetului pentru actualul sezon. Fetele sunt plătite la zi, dar nu sunt bani pentru salariile pe luna decembrie!

Prima plecare: Ann Grete Norgaard

„Am luat decizia grea de a părăsi Vâlcea înainte de sfârșitul sezonului. A fosu un sezon foarte diferit, fără spectatori, am stat multe zile acasă din cauza pandemiei, puține jocuri oficiale, dar incertitudinea și provocările financiare/politice din jurul clubului au reprezentat ultima picătură pentru mine. Am fost foarte fericită să trăiesc și să joc în Rm. Vâlcea. Sezonul trecut a fost minunat pentru noi, iar atmosfera din arena noastră a fost tot ce am visat atunci când am ales să vin aici. Vreau să le transmit o mulțumire specială și caldă fanilor noștri. Mulțumesc orașului și clubului pentru că m-au primit cu căldură, m-am simțit ca acasă încă din prima zi. Plec acum cu o mulțime de amintiri bune și le doresc tuturor fanilor noștri, oamenilor harnici din club, colegelor mele excepționale, toate cele bune! A fost o plăcere să fac parte din cadrul unei echipe atât de frumoase, cu atât de multe personalități și sportive de calitate, și sper pentru colegele mele că totul se va rezolva în cel mai bun mod în următoarea perioadă", a declarat Norgaard pentru site-ul clubului vâlcean. Norgaard a ajuns la Vâlcea în vara anului 2019, de la Viborg.

Se întoarce la catedră

La 37 de ani, Norgaard probabil că va pune capăt carierei și va trece la catedră. "Sunt profesoară de matematică și științe sociale. Am predat și limba engleză. Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii, am predat la gimnaziu și am avut șansa să-i și antrenez la handbal în același timp. Este o satisfacție pentru mine să pot ajuta copii de 15-16 ani să se dezvolte, să-și croiască un drum în viață. Învățământul a fost o alegere naturală pentru mine, pentru o carieră de după ce mă las de handbal", declara Norgaard pentru Gazetă la sosirea în România.

56 de goluria marcat Norgaard în Liga Campionilor pentru SCM Rm. Vâlcea

95 de goluria înscris în campionatul României daneza: 64 de reușite în sezonul trecut și 31 în ediția actuală a Ligii Florilor

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN HANDBAL:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.