Stranieri

Pleacă Ianis de la Rangers? Mircea Rednic l-a dat de gol pe Gică Hagi

Negociază Gică Hagi transferul lui Ianis de la Rangers?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 December 2020

Gică Hagi (55 de ani) se află în acest moment în Scoția, alături de Ianis (22 de ani), care nu trece prin cea mai bună perioadă a cerierei la Rangers. Acest lucru a fost confirmat și de Mircea Rednic (58 de ani) la conferința de presă de după partida Gaz Metan - Viitorul (1-0).

Chiar dacă, în ultima etapă din campionat, Ianis Hagi a bătut un corner din care Rangers a marcat împotriva lui Motherwell, internaționalul român nu traversează o perioadă tocmai bună la formația scoțiană, fiind lăsat mai mult pe bancă în ultima lună de antrenorul Steven Gerrard.

În ultimul timp, se vorbește despre o posibilă plecare a lui Ianis de la Rangers. Aceste zvonuri sunt amplificate și de prezența lui Gică Hagi în Scoția, confirmată și de Mircea Rednic la conferința de presă de după înfrângerea Viitorului pe terenul lui Gaz Metan, scor 0-1: „Îl aşteptăm şi pe Gică (n.r. - Hagi), care e în Scoţia, să vină. Cu Gică Popescu, cu Zoli (n.r. - Zoltan Iaşko). Să facem o strategie care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele”. 

De Ianis ar fi interesate Sampdoria, Sevilla, Bașakșehir și Cagliari.

VIDEO. Victor Ciutacu, despre Ianis Hagi: „Are mai multe cluburi la activ decât are ani de fotbal!”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.