Liga 1

Marcel Pușcaș explică de ce Mircea Rednic are probleme la Viitorul: „Gică Hagi e ca un dresor care stă în tribună! E ciudat pentru jucători”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 decembrie 2020

Marcel Pușcaș a vorbit despre rezultatele slabe de la Viitorul (trei înfrângeri și un egal în ultimele patru meciuri) și crede că felul în care Gica Hagi se comportă ar putea fi cauza problemelor.

Fostul oficial consideră că prezența lui Gică Hagi la antrenamentele echipei, în calitate de patron al Viitorului, ar putea să-i încurce pe jucătorii antrenați de Mircea Rednic și îi cere „Regelui” să se implice din nou ca antrenor sau să se distanțeze pe prima echipă.

„E greu la Viitorul cu umbra lui Gică Hagi. E ca un dresor care stă în tribuna circului și încearcă să-i dreseze pe jucători. Eu, care sunt în arenă, răspund celui din ring sau culeg aprecierile celui din tribună?

Gică fie se implică total, fie nu se mai implică și dă credit total antrenorului! Nu știu, s-ar putea să greșesc. Cred că este apăsător... E prezent la toate antrenamentele și meciurile. Poate mai discută personal și cu jucătorii. Ei văd că au doi dresori, doi oameni în fața cărora trebuie să răspundă și de care trebuie să asculte și să le respecte comenzile. E ciudat! Bine, sunt tineri și trebuie să se obișnuiască”, a declarat Marcel Pușcaș la Pro X.

VIDEO  Gică Hagi e văzut în pole position la echipa națională! Anunțul unui fost selecționer: „Merită! A reuşit să facă ceva de la zero"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.