Liga 1

Aurel Țicleanu cere schimbarea lui Corneliu Papură! Pe cine vrea antrenor la Craiova: „N-o fi bun în Oltenia? E bun doar afară?”

Aurel Țicleanu propune un antrenor din Liga 1 pe banca Craiovei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 decembrie 2020

Aurel Țicleanu (61 de ani), fost jucător la Craiova Maxima, în prezent lector în cadrul Federației Române de fotbal, a analizat meciul pierdut de Craiova cu FCSB și îi cere pe Sorin Cârțu și Emil Săndoi în locul lui Corneliu Papură, antrenor care ar putea fi demis după meciul cu CFR Cluj.

  • Derby-ul CFR Cluj - Craiova va avea loc marți, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport+.

Țicleanu știe cine a făcut diferența în meciul disputat pe „Ion Oblemenco”. „Prima repriză cei de la Craiova nu au fost mai prejos, dar în a doua s-au întâmplat niște lucruri. Cred că au vrut să facă pressing prea avansat, au fost prinși sus și tinerii de la FCSB au făcut diferența. Sunt lucruri de pus la punct la Craiova, au luat niște note false, amărăciunea e mare”, a declarat Aurel Țicleanu la „Digi Sport Matinal”.

Țicleanu: „Cârțu și Săndoi ar trebui să antreneze Craiova”

Aurel Țicleanu știe și cine ar trebui să fie antrenorul echipei din Bănie, în locul lui Corneliu Papură: „Sorin Cârțu trebuie să fie director tehnic, Săndoi nu poate să lipsească de acolo. Astăzi, dacă nu faci echipă, poți să ai ce individualități vrei. Săndoi n-o fi bun în Oltenia? E bun doar afară? Aici e problema”.

Emil Săndoi, în prezent antrenor la Chindia, a dus echipa din Târgoviște pe loc de play-off după primele 15 etape, cu 20 de puncte acumulate.

VIDEO. Țicleanu l-a ținut pe Maradona în Argentina-România: „Avea aceleași caracteristici cu marele Dobrin, dar mai avea explozie!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.