Liga 1

Corneliu Papură, reproșuri după eșecul cu FCSB: „Nu e normal!” » Ce spune despre derby-ul cu CFR Cluj

Corneliu Papură, încrezător înainte de partida cu CFR Cluj: „Sperăm să avem orgoliul necesar”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 decembrie 2020

Corneliu Papură (47 de ani), antrenorul lui CS Universitatea Craiova, este încrezător înaintea partidei cu CFR Cluj, al doilea derby pentru olteni în 5 zile.

  • Derby-ul CFR Cluj - Craiova se va disputa marți, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport+.

„Important e să intrăm cu moral bun și să câștigăm. Eram la 60 de minute de câștigarea titlului la precedentul meci cu CFR Cluj. Sperăm să avem orgoliul necesar și să câștigăm. Orice victorie e un cadou pentru suporteri, dar e abia prima parte a campionatului, nu înseamnă absolut nimic dacă vom câștiga”, a declarat Corneliu Papură, la conferința de presă.

Corneliu Papură: „În ultimele 30 de minute, FCSB ne-a dominat total”

Antrenorul Craiovei a vorbit și despre evoluția elevilor săi din meciul cu FCSB, pierdut cu 0-2: „La fotbal, nu ai timp să te bucuri sau să fii foarte trist, pentru că trebuie să te concentrezi pe următorul meci. Trebuie să uităm meciul cu FCSB. 

În ultimele 30 de minute, FCSB ne-a dominat total, trebuie să trecem peste, pentru că mai avem un meci de disputat. Am revăzut jocul, am analizat. Golul doi ne-a turnat plumb în picioare, evoluția noastră nu a fost ceea ce vrem. Nu e normal să cazi așa, să fii absent 30 de minute”.

Etapa 15 // Match Preview CFR Cluj - U Craiova

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.