Altele

Badr Hari, arogant și după ce a fost făcut KO! Dezvăluirile lui Benny, la revenirea în România: „Pot spune că l-am scos la pensie”

+19 Foto
Benny Adegbuyi (35 de ani) l-a învins prin KO tehnic pe marocanul Badr Hari (36 de ani), în gala Glory 76. Revenit acasă, sportivul din România nu exclude o revanșă. FOTO: Captură TV @Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 decembrie 2020

Benny Adegbuyi (35 de ani) l-a învins prin KO tehnic pe marocanul Badr Hari (36 de ani), în gala Glory 76. Revenit acasă, sportivul din România nu exclude o revanșă. 

Benny Adegbuyi nu a putut să doarmă, după cea mai importantă victorie a carierei. Luptătorul român dezvăluie că Badr Hari nu și-a pierdut aroganța nici după ce a fost pus la podea. 

Benny Adegbuyi, victorie prin KO în fața lui Badr Hari

„Nu prea am dormit. Mă bucur pentru victorie. Cred că e cea mai răsunătoare victorie a unui român împotriva unui străin, fost campion K1, o legendă vie. Mă bucur că am reușit să ridic tricolorul sus. 

Când am început kickbox-ul mă uitam la finalele lui, mă trezeam noaptea. Pot să zic că l-am scos la pensie, dar eu sper să continue, e încă puternic, te poate doborî în orice moment. Întotdeauna acord adversarului o revanșă, vedem în 2021. Am vorbit foarte puțin cu el după meci, era supărat, știți stilul lui, puțin arogant, dar nu mai contează”, a declarat Benny, la revenirea în țară, conform Digisport.

Mi s-a părut dubios arbitrajul, știam că dacă va fi meciul strâns, fiind olandez și fiind o legendă, va fi avantajat el, dar până la urmă am schimbat eu decizia, nu m-am lăsat la mâna lor
- Benny Adegbuyi 

Citește și alte știri despre lupta dintre Benny și Badr Hari: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.