Liga 1

ACADEMICA CLINCENI - DINAMO 1-1. Ilie Poenaru, după ce a încheiat anul pe loc de playoff: „Suntem surpriza plăcută a campionatului”

+16 Foto
Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 decembrie 2020

Ilie Poenaru (44 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, a comentat remiza obținută de echipa sa cu Dinamo, scor 1-1. Ilfovenii au încheiat acest tur de campionat pe locul 5, de playoff!

„Era clar că ne doream toate cele 3 puncte, dar după aspectul jocului e OK un punct, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Știam acest lucru, de asta am făcut un pressing avansat și i-am lăsat să vină peste noi în anumite momente, am dorit să îi lărgim și să jucăm pe contraatac. 

Probabil și ei ne-au citit, nici noi nu am fost într-o zi foarte bună, dar per total sunt mulțumit și vreau să felicit jucătorii pentru că am reușit împotriva lui Dinamo. E un punct meritat, ei în a doua repriză în afară de gol nu și-au creat nu știu ce mari ocazii. Este bine că încheiem anul fără înfrângere, e bine pentru moral, sper ca jucătorii să vină cu entuziasm pentru retur, știm că va fi foarte greu.

Cred că suntem echipa surpriză a campionatului, o surpriză plăcută, ne bucură acest lucru. E meritul jucătorilor, vor să facă performanță și tind la ce este mai bun. Tocmai de aceea rezultatele au apărut, dar toate lucrurile astea se întâmplă atunci când ai un grup puternic. Liniștea pe care o avem la acest club ne dă voie să putem gestiona acest campionat”, a declarat Poenaru la TV Telekom Sport. 

Media la salarii la Clinceni este sub 5.000 de euro. Puțin, dar la timp. Sunt și bonusuri de performanță. Important e să te întinzi cât îți permite plapuma

(Lipsa licenței PRO) E un subiect despre care nu mai vreau să vorbesc, nu cred că un act rezolvă problema din teren, de la anetrenamente. Nu pui acel act să antreneze, e vorba despre om, despre sacrificiul pe care îl fac alături de stafful meu - Ilie Poenaru, Academica Clinceni

Este bine că nu am pierdut, am terminat un an foarte bun, în care nimeni nu ne dădea nicio șansă. Acum cred că multe echipe ne vor respecta mai mult, având în vedere locul pe care suntem. Din retur va fi mai dificil, vom avea meciuri mult mai grele - Răzvan Patriche, Academica Clinceni

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre Academica Clinceni - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.