Liga 1

UPDATE // VIDEO S-a încheiat ședința la Dinamo! Planul lui Cortacero a fost aprobat » Cât trebuie să plătească DDB pentru a-și păstra acțiunile

La ora 11:00, a început Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. Ședința se ține în birourile de la tribuna oficială a stadionului Dinamo.

Articol de Eduard Apostol, Marius Mărgărit, Vlad Nedelea  —  luni, 21 decembrie 2020

La ora 11:00, a început Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. Ședința s-a ținut în birourile de la tribuna oficială a stadionului Dinamo. În cadrul acesteia, s-a aprobat mărirea de capital cu 5 milioane de euro.

UPDATE, ora 14:00 » S-a încheiat ședința: mărire de capital aprobată

S-a aprobat mărirea de capital cu 5 milioane de euro la Dinamo! În luna ianuarie, investitorii spanioli ar trebui să facă dovada plății. Momentan, suma nu a fost virată în conturile clubului.

În Ștefan cel Mare a fost prezent și Pablo Cortacero, șeful „câinilor”, alături de Alex Couto, recent demis din funcția de director general.

Cortacero încă nu se bucură de simpatia fanilor. Aceștia l-au huiduit imediat după finalul ședinței: „Afară de la Dinamo, infractorilor!”.

>

DINAMO. Ce înseamnă planul lui Cortacero pentru DDB

Dacă spaniolii își vor duce promisiunea la capăt, iar la începutul lui 2021 Dinamo va beneficia de 5 milioane de euro, fanii sunt obligați să pompeze rapid bani în club pentru a-și păstra cele 20,06% procente din totalul acțiunilor. Așadar, suporterii vor fi nevoiți să vireze în conturile clubului cel puțin 1,5 milioane de euro.

Încă o sumă importantă pentru Dinamo

GSP.ro a aflat astăzi că pe 6 decembrie s-ar fi virat către Dinamo o sumă importantă, în valoare de 1 milion și jumătate de euro dintr-un cont din Anglia. Banii trebuie însă verificați de către Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor din Regat.

Știrea inițială

Din informațiile GSP.ro, Cortacero ar fi prezent la întrunire și intenționează să vireze suma de bani promisă în conturile clubului, în jur de 5 milioane de euro. 

„Se pare că va participa și domnul Cortacero. Ar fi venit în România pentru AGA. Așa stiu eu la ora asta”, a declarat pentru Gazetă Radu Birlică, directorul departamentului de marketing al lui Dinamo

Printre cei prezenți la AGA se numără și Marius Bacria, reprezentantul lui Nicolae Badea, președintele executiv Dorin Șerdean, reprezentanții DDB Elias Bucurică și Nicu Tararache, Ionel Culina (ofițer de presă) sau Constantin Eftimescu (proaspăt președinte CA).

VIDEO. Primul salariu al lui Andrei Tîrcoveanu la Dinamo: „Noi ne mulțumeam doar că semnăm”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.