Altele

VIDEO. Benny Adegbuyi, replică acidă pentru Daniel Ghiță: „Nu vorbesc despre un «no name»!”

Benny Adegbuyi (35 de ani) a susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia a abordat cele mai importante subiecte după victoria spectaculoasă împotriva lui Badr Hari

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  luni, 21 decembrie 2020

Benny Adegbuyi (35 de ani) a susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia a abordat cele mai importante subiecte după victoria spectaculoasă împotriva lui Badr Hari, obținută prin KO. Acesta a fost întrebat și despre atacurile recente lansate de Daniel Ghiță.

  • Daniel Ghiță, fost luptător de K1, n-a fost impresionat de victoria lui Benny cu Hari. Într-o postare pe Facebook, Ghiță l-a contrat din nou pe Benny și a amintit de incidentul din 2009, când luptătorul din Glory a fost acuzat că a agresat un bodyguard într-un club. Ghiță spune că, dacă Benny vrea să fie respectat, trebuie să-i ceară iertare victimei - toate detaliile, AICI.
  • Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari în Glory 76 (VIDEO)

„Am văzut declarațiile lui. Din respect pentru sport și din fair-play-ul pe care l-am dobândit de la mama și bunica mea, aș prefera să nu vobesc despre no name-uri, despre nimeni”, a declarat Benny.

VIDEO. Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

19 lupteare Benny în promoția Glory, fiind pe locul 3 în istorie ca număr de meciuri

VIDEO. Benny Adegbuyi vorbește despre victoria istorică pe care a obținut-o cu Badr Hari

>

Citește mai multe știri despre Benny Adegbuyi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.