Liga 1

Pablo Cortacero, confruntat de Elyass Bucurică, în timpul AGA: „Cum să fie fals?! Tu l-ai trimis!”

DINAMO. Pablo Cortacero a fost confruntat de Elias Bucurică, liderul fanilor din PCH, în timpul Adunării Generale de astăzi.

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday, 21 December 2020

DINAMO. Pablo Cortacero a fost confruntat de Elyass Bucurică, liderul fanilor din PCH, în timpul Adunării Generale de astăzi. 

  • CONTEXT: La sfârșitul lunii noiembrie, ibericii au prezentat board-ului DDB un act fără valoare bancară, prin care societatea Logaro Capital Ltd., cu sediul în capitala Angliei și cu trei spanioli acționari cu câte o liră sterlină, se angaja că va vira până pe 2 decembrie un avans de 1,5 milioane de euro în beneficiul lui Dinamo, în baza unui contract secret încheiat cu o companie imobiliară a lui Don Pablo! Detalii AICI!
  • Documentul trimis era unul plin de greșeli, inclusiv suma de 1,5 milioane de euro fiind scrisă greșit;
  • Astăzi, Cortacero a declarat că banii vin cu întârziere pentru că sunt verificați de Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor din Regat.

Subiectul banilor trimiși din Anglia fost deschis în cadrul Adunării Generale a Acționarilor. Pablo Cortacero a afirmat că documentul plin de greșeli ar fi fost de fapt un fals, nu varianta oficială. Elyass Bucurică, liderul fanilor dinamoviști, i-a replicat: „Cum să fie fals, că tu ni l-ai trimis pe WhatsApp?!”.Investitorul spaniol și-a susținut în continuarea ideea, în ciuda vehemenței cu care a fost contracarat.

Dinamo are un nou Consiliu de Administrație: Țălnar, dat afară de Cortacero

Cornel Țălnar s-a dezis în perioada recentă de investitorii spanioli, iar acest lucru l-a costat. Astăzi a fost îndepărtat din Consiliul de Administrație și înlocuit cu 3 persoane de încredere din anturajul lui Cortacero. E vorba de Alex Couto, fostul director general al lui Dinamo, de Rufo Collado, directorul sportiv al „câinilor”, și de un al treilea spaniol. 

7 membriare Consiliul de Administrație de la Dinamo în acest moment: Constantin Eftimescu, Cristi Hîldan, Pablo Cortacero, Cornel Dinu, Alex Couto, Rufo Collado și încă un spaniol

VIDEO. AGA la Dinamo » Pablo Cortacero, huiduit de fani: „Afară, infractorilor!”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.