Liga 1

DINAMO. Pablo Cortacero a vorbit, după bătaia de la Rin: „Au venit la birouri amenințându-ne și țipând”

Pablo Cortacero, alături de bodyguard-ul care ar fi agresat suporterul din DDB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 decembrie 2020

Pablo Cortacero, șeful lui Dinamo, a vorbit despre incidentul reprobabil petrecut ieri la hotelul Rin.

  • CONTEXT: Luni, la arena din Ștefan cel Mare, a avut loc o ședință AGA. Printre deciziile importante s-au numărat promisiunea unei măriri de capital în valoare de 5 milioane de euro și îndepărtarea lui Cornel Țălnar din Consiliul de Administrație - detalii, AICI!
  • Fanii-acționari din DDB consideră totul o mascaradă și au reacționat dur - mesajul lor, AICI!
  • Tot ieri, după-amiază, la hotelul Rin, lucrurile au degenerat și au luat o turnură fizică. Un suporter-acționar, Alexandru Anghel, a fost agresat de către oamenii de ordine plătiți de Cortacero - detalii, AICI!

DINAMO. Pablo Cortacero rupe tăcerea, după bătaia de la Rin

„Acei suporteri au venit la birouri amenințându-ne și țipând. Le-am spus să plece, dar au continuat. Atunci, cineva de la pază i-a rugat frumos să plece și cel de la DDB l-a atins peste față. După, cel de la pază l-a pus la pământ. Nu a fost nimic mai mult. Mai târziu au venit la hotel cei de la DDB să-mi ceară scuze”, a declarat Cortacero, potrivit Prosport.

Pablo Cortacero, control absolut la Dinamo

În Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo de ieri, Pablo Cortacero a reușit să preia controlul absolut. L-a dat afară pe Cornel Țălnar din Consiliul de Administrație, în cadrul căruia a introdus 3 oameni de încredere. 

Dacă spaniolii își vor duce promisiunea la capăt, iar la începutul lui 2021 Dinamo va beneficia de cele 5 milioane de euro, fanii sunt obligați să pompeze rapid bani în club pentru a-și păstra cele 20,06% procente din totalul acțiunilor. Așadar, suporterii vor fi nevoiți să vireze în conturile clubului cel puțin 1,5 milioane de euro în perioada imediat următoare.

VIDEO. Andrei Gerea, reprezentant DDB: „Este inadmisibil! Pablo Cortacero trebuie să plece”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.