Liga 1

FCSB. MM Stoica atacă: „Am fost alungați din nou” » Ce mesaje a primit la pauză cu Sepsi

+29 Foto
Mihai Stoica, 55 de ani, managerul general de la FCSB, a reacționat după ultimul meci al roș-albaștrilor din acest an, 1-1 cu Sepsi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 decembrie 2020

Mihai Stoica, 55 de ani, managerul general de la FCSB, a reacționat după ultimul meci al roș-albaștrilor din acest an, 1-1 cu Sepsi.

Din nou am fost alungați de pe Arena Națională, invocându-se motive puerile. Din nou am deschis Whatsapp la pauză și era plin de mesaje «ați avut penalty clar». Singura veste bună e că, după ani de zile, terminăm turul pe primul loc. Asta în condițiile în care am început ultimul joc cu 7 jucători eligibili U21 (dintre care 2 juniori) iar alții schimbă unul din doi după câteva minute. Felicitări, Sepsi, echipă solidă și bine antrenată!”, a postat MM pe Facebook.

FCSB, obligată din nou să se mute de pe Arena Națională

FCSB - Sepsi s-a disputat în baza FRF de la Mogoșoaia, întrucât Arena Națională a fost indisponibilă din cauza unei probleme apărute la acoperișul stadionului. „Primăria Capitalei va rezolva problemele la acoperiș în cel mai scurt timp, sunt sigur. Am discutat și cu Vali Argăseală (n.r. - președintele FCSB-ului), i-am oferit sprijinul pentru ca meciul cu Sepsi să se dispute în baza sportivă de la Mogoșoaia”, declara Burleanu, președintele Federației, la mijlocul săptămânii precedente.

Ion Crăciunescu: „FCSB a avut penalty cu Sepsi”

FCSB a cerut lovitură de la 11 metri în minutul 40, la un duel între Octavian Popescu și Gabriel Vașvari. 

  • Ion Crăciunescu a dat verdictul, în emisiunea „Digi Sport Special”: „După părerea mea, a fost penalty!”

FCSB încheie anul pe primul loc în Liga 1

FCSB încheie anul cu 34 de puncte și cea mai bună ofensivă din campionat, 37 de goluri. Sepsi e pe locul 4, cu 27 de puncte și are șanse tot mai mari să prindă play-off-ul la finalului sezonului.

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Sepsi 1-1

+29 Foto
FOTO: Cristi Preda

VIDEO. Leo Grozavu: „Arbitrii ne pun mâna la gură! Unele echipe sunt protejate” 

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.