Nationala

Adversara României din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 are un nou selecționer! Islanda a luat modelul nostru

deversara României din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 are un nou selecționer! Islanda a luat modelul lui Mirel Rădoi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 December 2020

După demisia lui Eric Hamren (63 de ani), din luna noiembrie, naționala de fotbal a Islandei sare un nou selecționer. Federația de la Reykjavik a anunțat instalarea selecționerului de la naționala de tineret, Arnar Thor Vidarson (42 de ani).

Fostul selecționer Eric Hamren a demisionat după eșecul din batajul pentru Euro 2020, cu Ungaria. Fost secund în Belgia, la Cercle Brugge şi Lokeren, și selecționerul echipei naționale de tineret a Islandei din 2019, Arnar Vidarson a fost desemnat de federație să conducă echipa de seniori la următoarea campanie de calificare, pentru Campionatul Mondial din 2022.

Arnar Vidarson este un fost internațional islandez, având două goluri în 52 de meciuri pentru naționala de seniori a nordicilor. În acest moment, Islanda face parte din Grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial 2022, alături de Germania, România, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

VIDEO. Aurel Țicleanu, dezvăluiri despre Mirel Rădoi: „La 19:00 avea meci cu Belarus! Știți ce făcea la ora 16:00?”

>

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.