Liga 1

GALA GSP 2020. Dennis Man - „Fotbalistul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor: „Știu că acest premiu vine cu obligații, sunt conștient”

Dennis Man (22 de ani), extrema celor de la FCSB, a fost desemnat fotbalistul anului în Gala GSP 2020, cea mai prestigioasă anchetă sportivă din România.

Articol de GSP.RO  —  marţi, 22 decembrie 2020

GALA GSP 2020. Dennis Man (22 de ani), extrema celor de la FCSB, a fost desemnat „Fotbalistul anului”, în urma celei mai prestigioase anchete sportive din România. 

Dennis Man este golgeterul la zi în Liga 1, autor a 12 goluri. A condus-o pe FCSB spre poziția de lider și spre trofeul Cupei României. Pentru asta a fost recompensat de Mirel Rădoi cu selecții la prima reprezentativă. În ancheta Gazetei Sporturilor din acest an, Dennis Man a fost urmat îndeaproape de Ciprian Deac și Nicolae Stanciu.

GALA GSP 2020. Dennis Man, fotbalistul român al anului

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au considerat că merit să primesc acest premiu. E foarte important pentru mine. Îmi doream de mult să îl obțin. Vreau să le mulțumesc colegilor și staff-ului. Fără ei nu era nimic posibil. Știu că acest premiu obligă, sunt conștient. Îmi doresc ca evoluțiile mele să fie la fel de bune. În 2021 vreau să câștig campionatul cu echipa de club, iar cu echipele naționale să facem o figură frumoasă. Vreau să ne calificăm și vom da totul pentru asta!
- Dennis Man

VIDEO. Dennis Man, „Fotbalistul Anului 2020” în ancheta Gazetei Sporturilor

>

Cine are cele mai multe trofee de „fotbalist al anului” în ancheta Gazetei

  • Gică Hagi - 7
  • Gică Popescu - 6
  • Adrian Mutu - 4
  • Nicolae Dobrin - 3
  • Cornel Dinu - 3
  • Cristian Chivu - 3
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.