Campionate

GALA GSP 2020. VIDEO Cel mai emoționant moment al serii: ce și-au transmis Cosmin Olăroiu și Răzvan Lucescu, antrenorii anului: „A fost un model pentru mine” / „Să ne vedem într-o finală de Champions League”

GALA GSP 2020. Cosmin Olăroiu (51 de ani) și Răzvan Lucescu (51 de ani) au terminat la egalitate perfectă în Ancheta Gazetei Sporturilor și împart premiul de cel mai bun antrenor român din anul 2020.

Articol de GSP.RO  —  marţi, 22 decembrie 2020

GALA GSP 2020. Cosmin Olăroiu (51 de ani) și Răzvan Lucescu (51 de ani) au terminat la egalitate perfectă în Ancheta Gazetei Sporturilor și împart premiul de cel mai bun antrenor român din anul 2020. 

În 2006, Cosmin Olăroiu și Răzvan Lucescu se înfruntau în sferturile de finală ale Cupei UEFA, într-un duel 100% românesc, Steaua - Rapid. La 14 ani distanță, cei doi se întâlnesc din nou la nivel înalt, în vârful ierarhiei celor mai buni antrenori români. 

GALA GSP 2020. Ce și-au transmis Cosmin Olăroiu și Răzvan Lucescu, antrenorii anului 2020

Ce aș putea să îi transmit lui Cosmin? Multă sănătate, mult noroc în continuare. Am avut prilejul să comunic cu el acum 3 săptămăni, după uriașa victorie din campionatul Chinei. A fost o plăcere să îi scriu, așa cum a fost o plăcere să primesc răspuns de la el. În anul 2000, când începea să activeze la FC Național, eu eram încă jucător. M-a impresionat că cineva atât de tânăr s-a apucat să antreneze. În prima parte a carierei a fost un model pentru mine. Mă bucur că am ajuns pe unde a fost și el. Mult succes în continuare Cosmin!
- Răzvan Lucescu, antrenor Al Hilal

Răzvan, te salut, pe tine și pe familia ta. Sunt foarte onorat că am câștigat acest premiu alături de tine. E o onoare și o mândrie, mai ales că noi ne cunoaștem de când eram copii, juniori la echipele de juniori ale Stelei și ale Sportului. Iată, viața ne-a dus într-o ipostază foarte frumoasă. Sunt extrem de bucuros. Știi la fel de bine ca mine cât de greu e să treci peste această barieră de prejudecăți creată în jurul nostru. Tu ai reușit, sunt convins că o vei face și în continuare. Îți urez succes, sunt cu inima alături de tine. Sper să ne întâlnim într-o finală de Champions League. Un an nou fericit, multă sănătoate și tot ce îți dorești!
- Cosmin Olăroiu, antrenor Jiangsu Suning

VIDEO. Olăroiu și Lucescu, mesaje speciale în Gala GSP 2020

>

Vezi și alte știri de la Gala GSP 2020: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.