Liga 1

Mihai Rotaru, ofertă de 200.000 de euro pentru jucător de la Dinamo: „Știți ce mi-au zis spaniolii?”

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, spune că a făcut o ofertă de 200.000 de euro pentru un fotbalist al lui Dinamo, dar a fost refuzat.

Articol de GSP.RO  —  miercuri, 23 decembrie 2020

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, spune că a făcut o ofertă de 200.000 de euro pentru un fotbalist al lui Dinamo, dar a fost refuzat. Din informațiile Gazetei, Juan Camara e fotbalistul la care boss-ul oltean face referire. 

Mihai Rotaru pregătește mutări importante în această iarnă. Finanțatorul Craiovei susține că în ultima zi a perioadei precedente de transferuri a negociat cu investitorii spanioli de la Dinamo, dar s-a lovit de un refuz categoric. 

CS Universitatea Craiova a vrut un jucător de la Dinamo 

„Am făcut o ofertă oficială, pe 4 octombrie, de 200.000 de euro, pentru un jucător de la Dinamo. A fost refuzată. Am întrebat care e motivul, dacă e suma prea mică sau că nu vor să ne dea nouă. Spaniolii au zis că ambele. Camara e aflat sub contract cu Dinamo, nu e în regulă să vorbim despre el. Nu era vorba de Sorescu în octombrie”, a declarat Mihai Rotaru, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Clasamentul în Liga 1 la final de 2020: 

VIDEO. Dumitru Dragomir analizează remiza dintre CFR Cluj și Craiova

>

Citește și alte știri despre CFR - Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.