Liga 1

Căpitanul lui Dinamo, atac lansat la Dănuț Lupu: „Te crezi deștept pe canapeaua ta! Boala epocii moderne”

Dănuț Lupu a fost atacat de Ante Puljic

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 23 decembrie 2020

Dinamoviștii au plecat în vacanță, neplătiți, 4-5 luni de întârzieri salariale s-au strâns la unii angajați, la majoritatea fiind trei luni de neplată a lefurilor. 

Reunirea este programată pe 3 ianuarie 2021, însă, așa cum a transmis și Ionel Gane într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, fotbaliștii sunt deciși să nu mai vină la antrenamente dacă nu primesc măcar un salariu restant. 

Dănuț Lupu: „Dinamo nu are un lider”

Astăzi, Dănuț Lupu a avut o ieșire dură la adresa dinamoviștilor, transmițând într-o intervenție că roș-albii nu au un lider. „Mie mi-au dat de înțeles că până la urma urmei nici suporterii nu sunt așa uniți. În mod normal, trebuia să se strângă toți să se ducă. Și «Jerry» trebuia să anunțe jucătorii și să se ducă toți la Cortacero. 

Nu vedeți ce liniștit e Negoiță? Dacă el a vândut și nu îl interesează, nu spune nimic, nu vi se pare dubios? Totuși ai de încasat trei milioane și tu nu spui nimic, stai liniștit ca și cum nimic nu s-a întâmplat. După câte am văzut, nici nu există cineva în vestiarul ăla ca să ia puțin cuvântul. Păi, și Paul Anton, nu ați văzut, a zis că e problema lui dacă cere banii sau nu. El s-a referit strict la el. Nu e un lider", a spus Dănuț Lupu pentru ProSport.

Ante Puljic, răspuns pentru Dănuț Lupu: „Rușine!”

Nu a întârziat să apară un mesaj dur din partea echipei. Prin vocea căpitanului Ante Puljic, fundașul transmițând de la Zagreb, prin intermediul Instastory: 

Pentru tine, domnule Lupu, am un singur lucru de spus, nu mai vorbi prostii și nu mai scoate vorbe despre jucătorii lui Dinamo de acum înainte! De ce? Pentru că nu ai nicio idee prin ce am trecut împreună și trecem în continuare. 

Dar tu crezi că ești cel mai deștept și că le știi pe toate doar pentru că stai comod pe canapeaua ta acasă și crezi că ai dreptul să ne insulți și să spui ce ar trebui să facem și ce nu. Rușine! Cea mai mare boală în epoca modernă este că oamenilor nu le mai este rușine de nimic. Foarte trist”.

Ante Puljic

VIDEO Nebuloasa de la Dinamo atinge noi dimensiuni » Apariție controversată la hotelul lui Cortacero

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.