Liga 2

EXCLUSIV Liniște, mută Craiova! Echipa lui Adrian Mititelu pregătește o altă schimbare majoră

Craiova e pe primul loc în liga secundă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 December 2020

FC U Craiova 1948, liderul din liga secundă, nu concepe să rateze promovarea în Liga 1 după ani de „pribegie” în ligile inferioare. În această iarnă, oficialii alb-albaștrilor caută de zor un antrenor pentru a-l înlocui pe „interimarul” Dan Vasilică. 

Atenția conducerii oltenilor s-a oprit către un nume de rezonanță în prima ligă. Este vorba despre Cristi Pustai (53 de ani), în prezent la Dunărea Călărași, una dintre contracandidatele Craiovei la promovare. Există discuții ca „Profesorul” Pustai să fie numit zilele următoare la cârma Craiovei lui Mititelu. Momentan, cele două părți sunt în tatonări.

Preia Cristi Pustai FC U Craiova? 

Cristi Pustai ar putea deveni al patrulea antrenor al Craiovei din ultimele șase luni. Pe rând, pe banca oltenilor s-au mai perindat Eugen Trică, Nicolo Napoli, dar și Dan Vasilică, feblețea lui Adrian Mititelu.

De-a lungul carierei, Cristi Pustai le-a antrenat pe Chimica Târnăveni, Pandurii, ASA Târgu Mureș, Rapid, FC Botoșani, Gaz Metan și Dunărea Călărași.

Cristi Pustai

FC U Craiova, primul transfer al iernii! A adus un fotbalist de la Comuna Recea

Până să-și numească un nou antrenor, FC U Craiova a anunțat recent transferul atacantului congolez Arsene Luboya (28 de ani). Luboya vine de la ACS Comuna Recea, nou-promovată în Liga 2, și a semnat un contract valabil pe o perioadă de 6 luni, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

În acest sezon, Luboya a înscris 3 goluri și a oferit o pasă de gol în cele 11 meciuri jucate. A înscris chiar împotriva Craiovei, în egalul spectaculos de la Recea, scor 3-3.

VIDEO Adrian Mititelu jr. acuză: „S-a dorit cu orice preț condamnarea tatălui meu, cu lovire directă în FC U Craiova 1948”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.