Liga 1

DINAMO. Dănuț Lupu nu se lasă mai prejos: „Să nu vorbească bătrânul ăla de Puljic de mine!” » Ce spune de Cortacero și Negoiță

Ante Puljic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 December 2020

Dănuț Lupu, 53 de ani, fost mijlocaș la Dinamo, a replicat după ce fundașul Ante Puljic, 33 de ani, căpitanul „câinilor”, l-a criticat pentru declarațiile date.

În plus, fostul fotbalist al „câinilor” a continuat seria de declarații dure la adresa lui Pablo Cortacero, finanțatorul echipei, pe care l-a acuzat din cauza faptului că încă nu a virat niciun ban în conturile echipei.

 „Eu nu am vorbit despre Puljic, ci doar mi-am spus părerea. Am spus că jucătorii trebuiau să-i susțină pe suporteri, că până la urmă ei le-au dat bani în ultimele 3 luni. El e căpitanul echipei. Nu trebuia să se ducă el? Nu vreau să fiu răutăcios, dar bătrânul ăla să nu vorbească de mine! E prea bătrân să vorbească de mine.

Jerry Gane, dacă avea o întâlnire cu patronii, trebuia să anunțe și jucătorii. Așa era normal. Nu s-au întâlnit întâmplător, așa a spus Jerry, că l-a sunat și au avut o întâlnire. Jucătorii trebuiau să se ducă și ei să-l susțină.

Dacă pe domnul Puljic, căpitan de echipă, nu îl interesează, înseamnă că își merită soarta! Dacă spune că nu îl interesează ce face patronul...”, a declarat Dănuț Lupu la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Dănuț Lupu: „Singura certitudine e că Pablo Cortacero e spaniol”

„Eu îmi doresc din tot sufletul ca așa-zisul spaniol să mărească capitalul și să aducă acele 5 milioane. Singura certitudine e că e spaniol. Eu îmi doresc mult asta, dar e greu de crezut. Adică sunt 5 luni de zile și tu vii când știi că nu mai e aproape nimeni, pentru că au plecat și jucătorii. Nu înțeleg cum de a făcut el adunarea aia, cum l-a dat afară pe Țălnar și l-a pus pe altul.

 Eu am o singură nedumerire. Tu, Negoiță, ai vândut un bun cu 3 milioane. Păi, au trecut 5 luni și tu nu faci o declarație? Nu vrei banii?”, a adăugat Lupu.

VIDEO Reacție dură după scandalul de la RIN: „Este inadmisibil! Pablo Cortacero trebuie să plece”

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.