Liga 1

Dennis Man nu se aștepta la acest lucru când a semnat cu echipa lui Gigi Becali: „E frustrant! Nu mă gândeam că se va întâmpla asta la FCSB”

Dennis Man nu se aștepta la acest lucru când a semnat cu FCSB

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  joi, 24 decembrie 2020

Dennis Man (22 de ani) a inrat într-o galerie selectă, după câștigarea trofeul de cel mai bun fotbalist român în Ancheta GSP. Anul 2020 poate fi considerat cel mai bun din cariera lui Dennis, având în vedere că a devenit om de bază la FCSB și la echipa națională U21.

Dennis Man a oferit un interviu Gazetei Sporturilor după primirea trofeului de cel mai bun fotbalist român în Ancheta GSP, în care a vorbit despre cum se pregătește să facă pasul la o echipă importantă din Europa, cum au ajuns jucătorii de la FCSB să formeze un grup unit și ce își dorește de la anul 2021.

Dennis Man: „E frustrant! Nu mă gândeam că se va întâmpla asta!”

>

Man a mărturisit că a fost destul de frustrant să rateze titlul cu FCSB în ultimii ani și că nu se gândea la acest lucru atunci când a semnat cu echipa lui Gigi Becali: „Doar eu știu cât e de frustrant! Îmi doream mult să câștig un titlu cu FCSB, de când am venit. 

În momentul în care am semnat, nici nu mă gândeam că vor trece 4 ani fără să câștig un titlu. Avem acum un moment bun, cred că a venit și vremea noastră! Suntem tineri, dar ne-am maturizat. Avem 2-3 ani împreună, simt că anul acesta putem câștiga trofeul”.

GALA GSP 2020. Show special: Gazeta a decernat Superlativele anului 2020 și a premiat 5 legende

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.