Liga 1

Aici s-a ajuns la Dinamo! Deian Sorescu a cedat, în direct la TV, și amenință cu plecarea: „Începe să-mi fie dor de domnul Negoiță și de alerta de la homebanking”

+16 Foto
Ionuț Negoiță e regretat de Deian Sorescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 decembrie 2020

Deian Sorescu (23 de ani), unul dintre cei mai valoroși fotbaliști de la Dinamo, a ajuns la capătul răbdării, sătul de promisiunile neonorate ale lui Pablo Cortacero.

Într-o intervenție televizată, Deian Sorescu a oferit detalii despre modul în care el și colegii săi au fost duși cu vorba de spaniolii din conducere. Mai mult, mijlocașul recunoaște cu sinceritate că îl regretă pe fostul patron Ionuț Negoiță.

„Începe să-mi fie dor de domnul Negoiță. Nu pot să fiu supărat pe dânsul. Mie nu mi-a făcut niciun rău. Dacă hotărârea dânsului a fost să plece, n-avem ce să facem. Cine se gândea că se ajunge aici?”, a spus Sorescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Sorescu: „Mi-e dor să mă trezesc cu alerta de la homebanking”

„Spaniolii veneau să ne spună că se rezolvă problemele cu banii, apoi găseau scuze, că sunt probleme la bancă, mai spuneau că sunt probleme de sănătate. Și noi am fost mințiți, dar și suporterii. Decât să ne promită diverse lucruri, ar fi mai frumos să ne trezim dimineața cu mesaj că ne-au intrat banii. N-am mai auzit de mult timp alerta de la homebanking, mi-e dor”, a mai spus Sorescu. 

Deian Sorescu ia în calcul să plece de la Dinamo

Mă voi gândi serios iarna aceasta dacă să plec sau să rămân. Mi-ar plăcea să rămân aici, dar nu vreau să am probleme financiare sau să fiu afectat de alte probleme din jurul echipei. Mi-aș dori să merg la o echipă care se bate la campionat 
- Deian Sorescu

VIDEO Radu Birlică: „Vor pleca fotbaliști! Unii nu vor mai veni la reunire! Există riscul de a nu avea jucători pe data de 3 ianuarie”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.