Liga 2

EXCLUSIV Ovidiu Stângă a vorbit cu Gazeta, după ce a bătut palma cu FC U 1948: „Fiind vorba de Craiova, adrenalina s-a activat în corpul meu”

Ovidiu Stângă. FOTO: GSP

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 25 decembrie 2020

Ovidiu Stângă, noul antrenor al celor de la FC U Craiova 1948, liderul din liga secundă, a oferit primele declarații în calitate de antrenor al alb-albaștrilor.

  • FC U Craiova 1948, liderul din Liga 2, și-a numit joi noul antrenor: Ovidiu Stângă (48 de ani). Acesta îl va înlocui pe „interimarul” Dan Vasilică. 
  • Stângă, care din 2015 era secund la echipa de fotbal feminin a celor de la PSV, revine după 15 ani în Bănie. 
  • Fostul mijlocaș a mai pregătit-o pentru o scurtă perioadă pe FC U Craiova, echipa dezafiliată de FRF în 2011, în sezonul 2005-2006, când i-a promovat pe alb-albaștri în Liga 1. Pentru o scurtă perioadă (octombrie 2013-martie 2014), Ovidiu Stângă a antrenat și rivala CS Universitatea Craiova

Tehnicianul venit de la echipa feminină a lui PSV Eindhoven a explicat motivele care l-au determinat să accepte oferta Craiovei, oferind detalii de la negocieri. Stângă le promite suporterilor că FC Universitatea va reveni pe prima scenă.

Ovidiu Stângă: „Fiind vorba de Craiova, adrenalina a început să se activeze în corpul meu”

„Revenirea în fotbalul romanesc a fost o decizie greu de luat, dar, fiind vorba de Craiova, a început adrenalina să se activeze în corpul meu. Au fost și niste discuti cu PSV-ul pentru că eram sub contract cu ei și nu prea încetează colaborările cu antrenorii foarte ușor.

Atât eu, cât și Craiova, am purtat negocieri cu ei, iar până la urmă s-au înțeles pentru transferul meu către Craiova. O să fie o perioadă grea, dar, cu ajutorul echipei, suporterilor și a celor implicați în activitatea clubului, eu cred că ne vom îndeplini obiectivul, adică promovarea”, a declarat Ovidiu Stângă, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

VIDEO Adrian Mititelu jr. acuză: „S-a dorit cu orice preț condamnarea tatălui meu, cu lovire directă în FC U Craiova 1948”

>

Clasament Liga 2:

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.